Sparle si soparle 4 octombrie 2012

joi, 4 octombrie 2012

Sparle si soparle 4 octombrie 2012

• Se strânge laţul pentru fostul director de la Oltchim. AMR vreo două săptămâni şi fostul bos chimic va ajunge acolo unde îi este locul de ani de zile. La răcoare. Și nu pe malul Mediteranei, pe Coasta de Azur! Ci la Colibaşi. Îţi ţinem pumni strânşi, baroane! Jaful se numeşte jaf, hoţul se numeşte hoţ...

• Socrul primarului Emilian Frâncu are afaceri cu firma fiului magnatului chimic Roibu, Chempro Chemicals. Seară de seară pe acest post local de televiziune rulează de zeci de ori reclamă la firma care a căpuşat ani de zile combinatul chimic din Râmnicu Vâlcea.

• Prietenul lui Bachus este finul inspectorului general al Inspectoratului Școlar Vâlcea, Florin Smeureanu. Profesorul mediocru Florin Cîrciu a fost numit director adjunct al Colegiului Energetic Râmnicu Vâlcea. Naşul inconştient şi-a săltat în funcţie finul incompetent. Smeureanu se comportă ca un adevărat satrap al învăţământului vâlcean, fiind sprijinit de amicul său politic deputatul Buican. Acest Cîrciu ar fi trebuit să fie numit, mai degrabă, director al barului Morrison unde îşi petrece cea mai mare parte a timpului. Alături de elevi, cărora le predă arta... “sticlismuluiÔÇ£.

• În urma presiunilor repetate ale muncitorilor de la Oltchim şi ale “Ziarului de Vâlcea”, Mihai Diculoiu (cârpa de şters pe jos a lui Roibu-Împărat) a fost demis de la conducerea Sindicatului Liber Oltchim şi înlocuit cu Corneliu Cernev. Marţi, 2 octombrie, adunarea generală extraordinară a membrilor Sindicatului Liber din combinatul Oltchim a decis demiterea lui Diculoiu şi alegerea ca interimar a lui Corneliu Cernev. Au fost strânse 1.600 de semnături din partea angajaţilor pentru revocarea conducerii sindicatului, peste pragul necesar de 1.465, respectiv două treimi din numărul total al sindicaliştilor.

• Deputatul Constantin Mazilu şi senatorul Laurenţiu Coca sunt cotaţi printre cei mai eficienţi parlamentari şi au toate şansele să obţină în 9 decembrie un număr de voturi mult mai mare decât în urmă cu 4 ani.

• Mai mulţi primari liberali l-au rugat pe liderul lor, Cristian Buican, să renunţe la a mai aduce migratori drept candidaţi în zona de nord a judeţului şi eventual să-l desemneze candidat pe Colegiul Brezoi pe omul de afaceri Dan Niţu.

• Majoritatea primarilor din Vâlcea, indiferent de culoarea politică, nu sunt de acord să se implice în campaniile electorale dacă nu primesc sprijin pentru susţinerea proiectelor edilitare pe care le-au promovat.

• Procuratura s-a autosesizat după mai multe articole care descriau jaful de la Primăria Popeşti, unde fosta conducere a încălcat legile şi a permis ca o mare parte din conturile primăriei să fie blocate datorită unor pretenţii ale unor societăţi care au făcut afaceri cu fostul edil, Alin Popescu. Afaceri în detrimentul comunităţii locale....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe