Sparle si soparle 1 octombrie 2012

luni, 1 octombrie 2012

Sparle si soparle 1 octombrie 2012

• Căţeluşul Mihai Diculoiu, liderul (încă!) al Sindicatului Liber de la Oltchim, vrea cu tot dinadinsul să intre în graţiile noului acţionar majoritar de la Oltchim, ştirbul Dan Diaconescu - Direct. În timp ce muncitorii combinatului se luptă aproape singuri pe platforma chimică pentru a-şi primi drepturile salariale restante, ipochimenul Diculoiu îi face “bezele dulci” lui Dan Diaconescu pe holurile Ministerului Economiei. Acest lucru a putut fi văzut de o ţară întreagă, prin intermediul transmisiunilor TV din seara zilei de vineri.

• Pe surse am aflat că Bogdan Pistol va renunţa la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea şi va candida pentru un post de parlamentar pe Colegiul Nord Râmnicu Vâlcea. 

• Patronul de la Urban, Doru Florescu, caută tot felul de tertipuri juridice pentru a nu plăti redevenţa aferentă acestui an de câteva miliarde de lei vechi pe care o datorează Primăriei Râmnicului. În acest sens, l-a trimis pe omul său de paie de la Râmnicu Vâlcea, un anonim Ion Cîrjan, pentru a anunţa că societatea doreşte să plătească redevenţa, dar... nu are cadrul legal. Praf în ochii opiniei publice! Vă spunem noi că, de fapt, Primăria Râmnicului nu mai are nici un fel de cadru legal să continue colaborarea cu cei de la Urban pentru că în luna august, Consiliul Local şi patronul Doru Florescu au semnat un act adiţional la contractul de salubrizare prin care societatea se obliga să plătească redevenţa aferentă anului acesta până la 15 septembrie 2012. Punct. Suntem astăzi în data de 1 octombrie, iar utilajele firmei Urban continuă să zburde nestingherite pentru a colecta gunoiul din cartierele Râmnicului.

• Ana Maria Pătru, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, a intervenit la un bun amic al său, patron de televiziune naţională, să-l primească într-o emisiune pe bosul chimic de la Vâlcea, Constantin Roibu, şi să-i cânte în strună. Zis şi făcut. Patronul respectiv nu avea cum să o refuze pe Ana Maria, având în vedere contractele comerciale de milioane de euro, pe care acesta le are cu Autoritatea Electorală Permanentă. Soţul doamnei Pătru, director din pură “întâmplareÔÇ£ la Chempro Chemicals (societate a fiului lui Roibu), este şi el în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

• Asistaţii social din comuna Lăpuşata nu şi-au mai primit banii de luni de zile. Se pare că fondurile sunt deturnate de către conducerea primăriei şi de secretarul acesteia. Nu mai punem la socoteală că acestia nu au operat în cărţile de muncă majorările salariale care s-au stabilit prin lege pentru toţi bugetarii. Și asistaţii social sunt tot bugetari. Nu mai vorbim de sporurile de vechime care şi acelea trebuiau operate în cărţile de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe