Cântăreţul CONNECT-R a susţinut un show incendiar în Costeşti

joi, 30 august 2012

• “Mi-s băiatul de la ţară” a ajuns la al 5-lea sezon

Cântăreţul CONNECT-R a susţinut un show incendiar în Costeşti

Mădălin Osiac va reprezenta Vâlcea la a 5-a ediţie a concursului televizat de Prima TV “Mi-s băiatul de la ţară”! Tânărul de 22 de ani din Costeşti s-a luptat două zile în faţa camerelor de luat vederi, ale juriului condus de prezentatorul spectacolului Connect-R din comuna vâlceană şi a unui public extrem de numeros pentru a obţine unicul bilet de participare pus în joc. În finala naţională el va lupta, antrenat de CONNECT R, împotriva altor cinci concurenţi reprezentând Tulcea, Vrancea, Alba, Satu Mare şi Suceava.

Luni, 27 august, într-o sală a Căminului Cultural arhiplină (peste 500 de persoane), 17 flăcăi din Costeşti s-au duelat în aplauzele susţinătorilor (dintre care am remarcat familiile primarului Toni Peştereanu şi ale viceprimarului Vali Borăscu) pentru a obţine un loc în finala locală de a doua zi. În scurtele pauze, publicul nu a părăsit sala, ci l-a asaltat pe CONNECT R pentru a face poze şi a lua autografe de la acest dansator, cântăreţ şi prezentator de excepţie. “Ziarul de Vâlcea” a fost unicul canal media (cu excepţia Prima TV) prezent la acest eveniment la care, poate spre bucuria localnicilor, nu a participat nici un politician de la judeţ, deşi campania electorală pentru parlamentare se apropie. Tinerii au participat la probe de aptitudini. Unii dintre ei au arătat ce ştiu să facă cu mingea, alţii au cântat, au jucat sârba sau basarabeanca, au spus glume, au luat tensiunea prezentatorului, au făcut skanderberg, au ridicat butoaie sau au făcut exerciţii acrobatice. Proba de dans liber a cuprins 30 de secunde de concurent pe muzică aleasă la întâmplare de calculator. Au mai fost următaorele probe: proba de făcut declaraţii de iubire cu o fată în spate în timp ce se execută flotări; proba de imitat animale de ţară; defilarea pe podium încercând să imite un manechin profesionist. Juriul a avut o sarcină deloc uşoară.

În cele din urmă au ajuns în finala din Costeşti următorii: Vergilius Constantin, Robert Istocescu, Mădălin Osiac, Valetin Cocleţ, Marian Bîzîc şi Ionuţ Lăcraru (favoritul domnişoarelor prezente în sală). A doua zi filmările s-au desfăşurat în aer liber, în zona Stog, acolo unde în fiecare 8 septembrie are loc marea adunare a romilor din România. Cei şase finalişti au fost aplaudaţi ore în şir luptând în probe deloc uşoare cum ar fi: găsirea unui inel într-un tuci cu mămăligă fierbinte (căutarea se făcea cu mâinile goale contracronometru); mâncarea unei lubeniţe tăiate în două jumătăţi (concurenţii aveau mâinile legate la spate); construirea cu ajutorul unor scânduri a câtorva cuie şi a unui ciocan a unui obiect folositor în gospodărie. La competiţie au participat foarte mulţi localnici, de toate vârstele oamenii fiind mândri şi încrezători că cel ale va câştiga concursul la nivel naţional şi va obţine premiul de 10 mii de euro. Cel care va reprezenta Costeştiul în finala de la Bucureşti va fi Mădălin Osiac. Primarul Toma Peşetreanu îi cunoaşte personal pe toţi concurenţii şi crede că Prima TV va face o publicitate extraordinară judeţului în timpul acestui show televizat. “Ar fi o bucurie mare pentru noi toţi dacă Mădălin se va întoarce acasă cu marele premiu.

La cererea localnicilor îi vom face o invitaţie lui CONNECT R pentru a fi alături de noi în 8 septembrie la marea Sărbătoare a Romilor şi încercăm să găsim fonduri pentru a-l putea aduce în Costeşti, în spectacol, în 19 octombrie când localitatea noastră aniversează 500 de ani de atestare documentară. Cum nu cred în ajutorul Consiliului Judeţean voi încerca să atrag fonduri din sponsorizări”, a spus primarul Toma Peştereanu. Mai menţionăm că, din 17 septembrie, pe Prima TV vor putea fi urmărite, săptămânal, calificările ce au avut loc în cele 6 judeţe ce intră în competiţie în acest sezon. În ediţia viitoare publicăm un interviu incitant cu CONNECT R din care veţi putea afla: de ce cunoaşte acesta atât de bine judeţul nostru; care îi sunt prietenii de aici; câte iubiri a avut, care sunt lecturile lui preferate; ce l-a impresionat în Costeşti. Îi dorim mult succes lui Mădălin şi CONNECT R în finala de la Bucureşti şi transmitem felicitări administraţiei din Costeşti pentru organizarea impecabilă dar şi pentru schimbările în bine ce încep deja să se vadă în centrul acestei comune deosebit de atractive din punct de vedere turistic!

(Marian Dinu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe