Artimon a fost înlocuit de Imilian Șerbănică, un tehnician care nu vrea prea multe transferuri şi lucrează “cu materialul clientului”

joi, 23 august 2012

• Fotbal, Liga a II-a

Ceaţă în Zăvoi

Artimon a fost înlocuit de Imilian Șerbănică, un tehnician care nu vrea prea multe transferuri şi lucrează “cu materialul clientului”

Visul de a avea o echipă de fotbal competitivă, gata să facă performanţă în Zăvoi, se năruieşte pentru cel puţin încă un an. Cu doar zece zile înainte de startul campionatului antrenorul Alin Artimon, garant al seriozităţii la echipă, a ales să îşi dea demisia, sătul de nenumăratele promisiuni neonorate ale conducerii clubului. Cu un singur transfer realizat, cu un lot subţire numeric şi valoric, Artimon nu a vrut să păcălească fotbalul şi a spus adio CSM-ului. În ultimul meci pe banca tehnică cu Artimon, gruparea din Zăvoi a pierdut singura partidă din această pauză competiţională, 0-2 cu Dacia Mioveni, după ce timişoreanul nu cedase nici măcar un meci de pregătire pe banca municipalilor. Acţionarul majoritar al clubului, Cătălin Rufă, s-a mişcat repede şi l-a numit în locul lui artimon pe Imilian Șerbănică, un apropiat al său. În vârstă de 56 de ani, Șerbănică a antrenat ultima dată la Astra II Giurgiu şi a condus acum ani buni şi pe Sportul Studenţesc în primul eşalon. Ca fotbalist a fost peste medie, jucând la gruparea studenţească în generaţia de aur, alături de Gheorghe Hagi sau Gino Iorgulescu. Ca antrenor nu a excelat şi în mod normal nu îi va pune probleme patronului Rufă, cel despre care se zvoneşte că îi place să se bage şi la alcătuirea echipelor de start. Șerbănică a semnat un contract pe trei sezoane cu CS Municipal şi, cel puţin deocamdată, îi va avea ca secunzi tot pe Cristian Lazăr şi Robert Tufişi. Imilian a condus primul antrenament marţi seara şi a declarat că nu aşteaptă multe transferuri, poate un fundaş şi un portar şi că este dispus să lucreze “cu materialul clientului”.

Suporteri ostili? Din iarnă pleacă şi Rufă?

Mai mult ca sigur că iubitorii fotbalului din Râmnicu Vâlcea nu privesc cu ochi prea buni mişcările din ultima perioadă din Zăvoi. Plecarea lui Alin Artimon pare a coincide cu ruptura totală dintre fani şi conducerea administrativă şi numele antrenorului timişorean va fi scandat cel puţin la primele meciuri de campionat. Altfel, în iarnă se încheie contractul dintre finanţatorul Cătălin Rufă şi administraţia locală. E greu de crezut că acesta va fi prelungit, în condiţiile în care Rufă a intrat în conflict cu Dan Niţu, coleg de partid cu primarul Frâncu şi un apropiat al acestuia. Interesat este ce stipulează acest contract în caz de întrerupere.

Fotbaliştii nu vor să îşi prelungească înţelegerile

CS Municipal nu reuşeşte să facă transferuri din cauza sumelor foarte mici pe care gruparea din Zăvoi le propune fotbaliştilor. Mai mult decât atât, la finalul acestui sezon municipalii pot pierde alte piese de bază. Ionuţ Popescu şi Octavian Vasile nu au acceptat prelungirea contractelor, deşi au intrat în ultimul an şi, potrivit zvonurilor conducerea clubului ar fi făcut presiuni asupra lui Artimon să nu mai fie băgaţi în teren ca pedeapsă. Tomozei şi Pârvu sunt şi ei în situaţii asemănătoare, în ultimul an de contract.

Vizită de la “Cioară”

Rămas fără echipă după ce şi-a reziliat contractul cu Steaua Bucureşti, Florin Costea s-a antrenat câteva zile cu CS Municipal, pe terenul din Zăvoi. La scurt timp au apărut speculaţiile conform cărora “Cioară” ar urma să joace un tur de campionat la Râmnicu Vâlcea, zvonuri dezminţite rapid de fostul atacant al Universităţii Craiova. Florin s-a lansat în fotbalul mare la CS Municipal, pe vremea în care echipa din Zăvoi era antrenată de braşoveanul Adrian Furnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe