Nereguli pe bandă rulantă la Hotelul Livadia, condus dezastruos de pedelista Alina Tîrlea

luni, 13 august 2012

• Curtea de Conturi a evidenţiat:

Nereguli pe bandă rulantă la Hotelul Livadia, condus dezastruos de pedelista Alina Tîrlea

Nereguli peste nereguli la Hotelul Livadia din staţiunea Băile Olăneşti, al cărei director este fosta pedelistă, care şi-a tras mai nou prieten liberal, Alina Tîrlea. Aceasta este realitatea evidenţiată în urma controlului efectuat de Curtea de Conturi la unitatea hotelieră menţionată în perioada mai-iunie2012 

Într-o adresă transmisă “Ziarului de VâlceaÔÇ£ de Curtea de Conturi se arată că: “Urmare cererii dumneavoastră înregistrată în evidenţele serviciului nostru sub nr. 83 din 02.08.2012, prin care solicitaţi copia actului de control întocmit în urma ultimei acţiuni de verificare desfăşurate de Camera de Conturi Vâlcea la Societatea Comercială de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă, Sucursala Olăneşti, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

/V
În perioada mai - iunie 2012, Camera de Conturi Vâlcea a efectuat la entitatea menţionată un control tematic intitulat “Controlul situaţiei, evoluţiei şi modului de administrare a patrimoniului public şi privat al statului, precum şi legalitatea realizării veniturilor şi a efectuării cheltuielilor".

In urma examinării actului de control întocmit şi în vederea valorificării constatărilor reţinute, Camera de Conturi Vâlcea a emis decizie prin care a dispus măsuri pentru înlăturarea abaterilor constatate, în conformitate cu prevederile Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor specifice Curţii de Conturi, precum şi valorificarea actelor rezultate din aceste activităţi, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 832 din 13 decembrie 2010.ÔÇ£

În ediţiile viitoare vom reveni în extenso cu concluziile Curţii de Conturi. Ne întrebăm de ce preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea, nu adoptă o poziţie tranşantă în sensul aplicării unui şut metaforic în partea dorsală acestei “doamneÔÇ£, o veritabilă struţocămilă din punct de vedere politic, Alina Tîrlea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe