Bogdan Pistol strâns în menghina baronilor economici

joi, 21 iunie 2012

Bogdan Pistol strâns în menghina baronilor economici

Tiberiu Pîrnău

Mărturisesc sincer că mă bucură “iminentaÔÇ£ numire a tânărului liberal Bogdan Pistol pe funcţia de vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Vâlcea. Entuziasmul, vitalitatea şi inteligenţa vicelui liberal pot să aducă plusvaloare conducerii CJ. Pe de altă parte, aşa cum am mai scris, îl compătimesc cu-adevărat pe Pistol, având în vedere echipa în care este forţat să joace.
Se va confrunta cu mentalităţi învechite ale unor oameni încremeniţi în sistemul de “valoriÔÇ£ al Partidului Comunist. E nevoie să-i mai menţionez? Ion Cîlea şi Dumitru Persu, preşedintele, respectiv vicepreşedintele CJ Vâlcea, se vor lupta din răsputeri să-l aducă pe “neprihănitulÔÇ£ Bogdan Pistol “pe calea dezvoltării şi mai puternice a marilor realizări obţinute în cei 4 ani de mandat, pe drumul luminos al visului de aur al vâlcenilor, spre Comunism!ÔÇ£ Ura!!! Apaluze prelungite!!!

Demn de apreciat la junele viitor vice de CJ este faptul că nu mai este aşa de imberb. I-a mai crescut puţintel barba şi nu mai are nasul aşa de lung. Pare mai matur şi mai puţin infatuat. S-ar putea să greşesc. Sper că nu! “De-o fi una, de-o fi alta / Bucuroşi le-om duce toateÔÇ£ Cert este că “Ziarul de VâlceaÔÇ£ îl va sprijini pe Pistol în iniţiativele sale de dezvoltare şi modernizare a judeţului Vâlcea şi-l vom trage de mânecă, prin toate mijloacele legale care ne stau la îndemână, atunci când va greşi.

Principalii inamici ai lui Bogdan Pistol sunt, în mod paradoxal la prima vedere, chiar persoanele care au insistat cel mai mult ca el să devină vicepreşedinte al CJ: Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea, şi Dan Niţu, patronul de la Damila, principalul sponsor al liberalilor vâlceni. Aici se va vedea dibăcia lui Pistol, în arta de a le refuza excesele de Putere ilegale ale noilor baroni ai judeţului Vâlcea. Deja ştie şi un copil de grădiniţă, că Buican nu ar fi acceptat niciodată ca tânărul Pistol să ocupe o asemenea funcţie dacă nu-i “ieşeaÔÇ£ şi lui ceva. Sau mai bine spus: intra. Direct în cont! De asemenea, este de notorietate relaţia contractuală continuă de ani de zile dintre societatea subordonată CJ, RAJDP, şi firma patronată de liberalul Dan Niţu, DAMILA. Întâmplător sau nu, noul vice liberal va avea în directă coordonare tocmai această regie publică judeţeană de drumuri şi poduri. Sperăm ca Pistol să fie suficient de prudent pentru a nu ajunge şi el să fie cercetat de DNA, aşa cum este la ora actuală Nicolae Vălimăreanu (tot liberal), directorul RAJDP. 

Aşadar, este clar că şi la Consiliul Judeţean Vâlcea deasupra interesului politic planează interesul economic. Noii baroni ai judeţului Vâlcea dau lupte crâncene să-şi impună vasalii în funcţii cheie pentru a-şi încasa dupa aceea “haraciulÔÇ£. Cu vârf şi îndesat! “Ziarul de VâlceaÔÇ£ le va monitoriza toate aceste mişcări pentru a le aduce la cunoştinţa cititorilor şi a instituţiilor publice abilitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe