Incompatibilul Gigi Matei vrea să-şi impună marioneta la conducerea Comitetului Bazinal de Apă Olt

joi, 14 iunie 2012

În atenţia Ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb:

Incompatibilul Gigi Matei vrea să-şi impună marioneta la conducerea Comitetului Bazinal de Apă Olt

• Jiji rămâne pe poziţii pentru funcţia de viceprimar al municipiului Râmnicu Vâlcea

Ciolaniada uselistă a demarat în forţă! Pentru postul de director al Comitetului Bazinal de Apă Olt cel mai înfocat pretendent este eternul aspirant Ion Matei zis Gigi, preşedintele PSD Râmnicu Vâlcea. Matei a mai fost director la Ape şi vrea să-şi ia revanşa pentru anii în care a stat pe tuşă. Gigi ştie că îi poate avea la mâna sa pe toţi proprietarii de balastiere din mai multe judeţe, dar şi pe constructori. Gigi Matei nu-şi va putea împlini, însă, visul de preamărire având în vedere starea de incompatibilitate crasă în care se află şi relaţia destul de încordată pe care a cultivat-o în ultimii ani cu actualul ministru al Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb. Este cunoscut faptul că doamna ministru a fost deputat de Vâlcea în perioada 2004-2008, iar Matei i-a făcut acesteia “zile fripteÔÇ£, criticând-o continuu şi punându-i beţe în roate cu toate ocaziile.

Să explicăm de ce este Matei incompatibil cu funcţia de director la Ape: pesedistul Matei deţine o balastieră (pe firma Edion) în localitatea Mihăeşti, care funcţionează sub directa supraveghere a instituţiei publice la care acesta doreşte să ajungă director. Cu alte cuvinte, Matei vrea să centreze, dar să dea şi cu capul. Nu e posibil, monşer! Nu ar fi corect pentru ceilalţi deţinători de balastiere din judeţ. E logic, că afaceristul pesedist cocoţat în funcţia de director va trage spuza pe turta lui în defavoarea celorlalţi competitori pe piaţa furnizării materiei prime în domeniul construcţiilor din judeţul Vâlcea.

Pe surse am aflat că Gigi Matei a realizat că nu are nici o şansă să ajungă director la Ape şi trage sforile, ajutat de “eternul şi fascinantul dinozaur roşuÔÇ£ ÔÇô Dumitru Persu (40.000 RON), să impună un om de paie la conducerea Comitetului Bazinal de Apă Olt. Acesta va executa întocmai comenzile lui Jiji. Aşadar, doamnă ministru Rovana Plumb, atenţie la manevrele oculte de la Vâlcea! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe