HABEMUS PRIMAR: EMILIAN FRÂNCU!

duminică, 10 iunie 2012

Vâlcenii au decis:

HABEMUS PRIMAR: EMILIAN FRÂNCU!

Emilian Frâncu, candidatul USL la Primăria Râmnicu Vâlcea, a câştigat alegerile! Din informaţiile noastre de la această oră (23.00), senatorul liberal Emilian Frâncu s-a impus categoric în faţa contracandidaţilor săi, fiind pe primul loc în majoritatea secţiilor de votare din municipiu. Și la Râmnicu Vâlcea, la fel ca la nivel naţional, a fost un vot politic, râmnicenii sancţionând PD-L pentru măsurile de austeritate nepopulare: tăieri de salarii şi pensii. Pe locul doi, s-a situat Eusebiu Veţeleanu ÔÇô UNPR şi pe trei fostul primar, Romeo Rădulescu. Emilian Frâncu va avea de luptat, în primul rând, cu presiunile venite din partea colegilor de partid şi de alianţă, care s-au înscris deja pe listă la...ciolan. Senatorul va trebui să-şi tempereze colgii (în special cei din zona construcţiilor) care şi-auz împărţit deja sferele de “influenţăÔÇ£ în municipiu. Cu siguranţă, Emilian Frâncu va fi suficient de inteligent şi diplomat să evite situaţii neplăcute (de genul celor din trecutul Primăriei Râmnicu Vâlcea). Îi dorim succes în funcţie noului primar, Emilian Frâncu! 

Ramnicu Valcea: Emilian Francu (PNL), noul primar al municipiului, potrivit rezultatelor partiale

de Alina Neagu HotNews.ro
Duminică, 10 iunie 2012, 23:42 Alegeri 2012 | Alegeri Locale

Candidatul USL la primăria Râmnicu Vâlcea, liberalul Emilian Frâncu, este noul primar al municipiului, potrivit rezultatelor parţiale, citate de Agerpres. Emilian Frâncu a obţinut 42% din voturi, devansându-l pe actualul primar, democrat-liberalul Romeo Rădulescu, care a adunat 28% din voturi. Pe poziţia a treia, la distanţă mică de Romeo Rădulescu, s-a clasat Eusebiu Veţeleanu (UNPR).

"Le mulţumesc râmnicenilor pentru votul dat astăzi şi nu îi voi dezamăgi. Le voi răspunde cu aceeaşi seriozitate pe care ei mi-au acordat-o mie. Proiectul metropolitan va prinde contur şi, de azi, Râmnicu Vâlcea se va înscrie pe o altă axă de dezvoltare", a declarat Emilian Frâncu pentru Agerpres.

În urma votului de duminică, social democratul Ion Cîlea a câştigat un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea, cu peste 60% din voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe