Evaziune de 12 milioane lei, constatată de Fiscul vâlcean în luna mai

duminică, 10 iunie 2012

Evaziune de 12 milioane lei, constatată de Fiscul vâlcean în luna mai

În luna mai a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vâlcea, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a încheiat 199 acte de control, stabilind venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 12 mil.lei.
În 7 cazuri, în care au existat indicii de sustragere de la plata debitelor prin înstrăinarea bunurilor, au fost dispuse măsuri asigurătorii în valoare totală de 1,2 mil.lei.

Pentru nevirarea impozitului pe venitul din salarii şi contribuţiilor individuale de asigurări sociale reţinute de la angajaţi şi utilizarea acestor sume în alte scopuri; prejudicierea bugetului de stat prin introducerea în circuitul economic a unor documente pentru operaţiuni neefectuate, DGFP Vâlcea a înaintat 3 cazuri instituţiilor abilitate în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în cursul lunii mai a.c., inspectorii fiscali au soluţionat 28 cereri pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare de 3 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 0,2 mil.lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe