Afacerile penale ale viceprimarului din Olăneşti, Sorin Vasilache

joi, 24 mai 2012

Dintr-un pârlit a ajuns miliardar!

Afacerile penale ale viceprimarului din Olăneşti, Sorin Vasilache

Cetăţenii din Băile Olăneşti trebuie să ştie că Vasilache şi-a achiziţionat proprietăţi la Rânca, şi-a luat apartament la Râmnicu Vâlcea şi a asfaltat un singur drum: cel care trece prin faţa casei părinteşti! Nu putem uita de un schimb suspect de terenuri

Înţelegem clar dorinţa unui grup de interese de a promova o marionetă la Primăria Olăneşti, dar nu putem pricepe cum aceşti sponsori ai lui Sorin Vasilache i-au redactat un program electoral fâsâit şi expirat. În acest program sunt trecute o grămadă de lucruri pe care Sorin Vasilache le putea face foarte bine patru ani cât a fost viceprimar, mai ales că primarul era mereu ocupat cu altceva şi îi lăsa mână liberă. Cine l-a împiedicat pe tovarăşul Vasilache să regularizeze albia râurilor de exemplu? O să spună că nu avea bani. Păi era simplu - Olăneştiul are peste un milion de euro, buget anual. Dacă nu ar fi acceptat să dreneze banul public cumpărând bănci pentru parcuri la preţuri umflate de exemplu sau dând bani pentru deszăpezire unor firme prietene, deşi putea face acest lucru gratis cu RAJDP-ul, atunci ar fi avut banii necesari pentru regularizarea râurilor. Acelaşi lucru se putea face şi cu achiziţionarea unor maşini de curăţenie stradală sau a unor utilaje multifuncţionale care puteau fi cumpărate foarte bine de primărie pe leasing. Ce mama naibii, Vasilache, chiar crezi că în Olăneşti locuiesc numai proşti care să creadă gogomăniile tale? Vasilache spune că vrea să cumpere sediul Distrigaz dar ştim cu toţii ce afacere murdară, care pute a penal l-a reprezentat cumpărarea de primărie a unui apartament chipurile pentru Disepnsar. Preţul plătit atunci de primărie a fost de 7 miliarde lei cu tot cu penalizările şi dobânzile bancare, vânzător fiind un individ controversat din Râmnicu Vâlcea. Ai uitat Vasilache? Cine a luat comisionul pentru acea operaţiune şi la cât s-a ridicat el de ce nu spui oamenilor? Atât de urgentă a fost această afacere încât şi astăzi doctorul Balaban consultă pacienţii din Olăneşti Sat pe stradă sau în alte locaţii. Doctorul Balaban, consilier liberal (de 20 de ani) deci aliat al domnului Vasilache nu şi-a dorit niciodată să îşi cumpere sau să îşi închirieze un cabinet aşa cum fac toţi medicii de familie banii folosindu-i pentru a plăti şoferul, contabilul etc toţi membrii ai familiei sale.

O escrocherie electorală

Dar cea mai mare minciună a viceprimarului Vasilache este legată de un bloc construit care are 30 de apartamente. Repartiţiile puteau fi deja făcute. Demagogia crasă a lui Vasilache constă în faptul că a promis locuinţe la aproximativ 400 de familii dacă va fi ales primar. Bineînţeles că aceste familii nu ştiu că sunt 400 pe 30 de apartamente şi fiecare speră că viceprimarul se va ţine de cuvânt şi îi va da casă. Aşa vrea Vasilache să câştige voturi! Printr-o escrocherie electorală. Acestea sunt irealizările echipei actuale din primărie. Cetăţenii însă trebuie să ştie că Vasilache are şi realizări. Și-a achiziţionat proprietăţi la Rânca, şi-a luat apartament la Râmnicu Vâlcea şi a asfaltat un singur drum: cel care trece prin faţa casei părinteşti a lui Vasilache! Nu putem uita de un schimb de terenuri. Vasilache tu trebuie să mai ţii minte această afacere cu iz penal în care aţi aprobat schimbarea unui teren din zona centrală a staţiunii din faţa blocului 4 pe care l-aţi dat pentru un teren plin de bălării în zăvoiul din Valea Cheii. Adălmaşul afacerii s-a făcut în prezenţa ta şi a primarului Ciucă, a juristei şi a câtorva consilieri locali. Se vehiculează că (posibila) şpaga s-a ridicat la un miliard! Mai ţii minte Vasilache???

ÔÇ¿

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe