Sparle si soparle

duminică, 25 martie 2012

Sparle si soparle

• Un primar din Vâlcea minte de zor că va candida din partea PDL, PSD, PNG, PRM, PP DD. Primarul este coleg de vânătoare ( atenţie nu folosim cuvântul braconaj deşi unii localnici susţin că împuşcarea ţapilor când nu ai decât autorizaţie pentru vînarea unor vulpi se numeşte BRACONAJ) cu un lider liberal. Cei doi au încă o pasiune în comun în afară de trasul cu arma! Vom detalia în curând !

• Te doare capul! Teodor Trancă, fostul prim procuror al judeţului Vâlcea, anchetat de DNA pentru trafic de influenţă şi luare de mită s-a înscris în Partidul Poporului - Dan Diaconescu. Se pare că patronul OTV îl va desemna ministru al justiţiei pe Trancă în cazul în care va ajunge la Putere. Vrabia mălai visează!

• Viceprimarul Cosmin Constantinescu pare a fi învăţat „politică". Cum nu poate juca la trei capete joacă măcar la două. Tatăl său s-a înscris recent în UNPR. Cosmin are şanse să rămână activ şi în cazul în care câştigă Veţeleanu!

• În Budeşti un sondaj liberal arată că lumea nu îl mai vrea primar pe Mirea. Edilul oricum este depăşit de multe probleme. UNPR are în această localitate un candidat puternic, un tânăr afacerist, căruia nu i se poate reproşa nimic: Marcel Ene. A venit momentul schimbării în Budeşti! Ene este omul care şi-a construit averea prin muncă, prin foarte multă muncă, şi prin respect faţă de consăteni. Ene nu este un specialist al discursului politic, dar este un profesionist al faptelor. Budeştenii au acum pe cine să voteze!

• Constantin Monceanu, unul dintre cei mai experimentaţi activişti PNL, a suferit o intervenţie chirurgicală complicată. Fostul viceprimar al Râmnicului a rămas fără fiere. Apropiaţi de ai săi spun că multe din problemele medicale se datorează listelor comune ale USL. Fostul ţărănist nu poate accepta uniunea cu PSD-ul condus de Cîlea şi Persu. De aceea a şi refuzat să candideze pentru un loc de consilier judeţean sau municipal deşi era îndreptăţit după activitatea politică să facă acest lucru!

• Am descoperit că un proprietar de ziar este pe cale să pună mâna pe un teren din Bujoreni, comună limitrofă municipiului Râmnicu Vâlcea. Nu îl credem pe individ suficient de inteligent să fi pus la cale operaţiunea. Probabil meritele sunt ale doamnei Dana. Ne înşelăm cumva?

• Recentele apariţii în presă ale directorului de la OLTCHIM, Constantin Roibu, şi ale liderului de sindicat - marionetă, Mihai Diculoiu, îi creează reale deservicii candidatului PDL la Primăria Râmnicu Vâlcea, Romeo Rădulescu. Realitatea este că Roibu nu mai este „iubit" de angajaţii combinatului, aşa cum s-a văzut şi la ultima emisiune de la TV Etalon (sponsor: Chempro Chemicals!), când oamenii din combinat şi-au vărsat năduful fix în faţa „genialului" manager. Este posibil ca angajaţii combinatului să voteze „pe invers" tocmai pentru a nu-i face pe plac directorului general.

• Un om cu grave probleme psihice spune peste tot că va ajunge city manager în cazul în care Emilian Frâncu câştigă bătălia pentru primăria Râmnicului. Liberalii lui Buican râd în hohote. Oamenii ştiu de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe