Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut după ce şi-a ucis fosta soţie

miercuri, 21 martie 2012

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut după ce şi-a ucis fosta soţie

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a primit marţi un mandat de arestare pentru 29 de zile după ce luni a fost reţinut de procurori ai parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, scrie Agerpres.

Petre Tudorache în vârstă de 57 de ani şi-a ucis cu sânge rece fosta soţie în vârsta de 64 de ani. Bărbatul a mers, luni dimineaţă, la casa unde locuise înainte de divorţ, în cartierul Goranu, din municipiul Râmnicu Vâlcea şi i-a aplicat fostei soţii mai multe lovituri cu cuţitul în zona gâtului, provocându-i astfel decesul.

Potrivit IPJ Vâlcea, încă din luna mai a anului trecut, fosta soţie a depus o plângere împotriva lui Petre Tudorache, care o bătuse de mai multe ori, dar în cursul cercetărilor femeia şi-a retras plângerea. 



În decembrie 2011, o rudă a Veronicăi S. (fosta soţie) a sesizat poliţia cu privire la faptul că în curtea locuinţei acesteia se afla fostul soţ, deşi acesta nu mai avea dreptul să intre acolo. Politiştii deplasaţi atunci la faţa locului l-au identificat pe Petre Tudorache. Acesta părăsise curtea locuinţei prin spate, având într-o pungă de plastic un cuţit.

În luna februarie, politiştii au fost sesizaţi că autori necunoscuţi au incendiat o anexă gospodărească a locuinţei unei rude a Veronicăi S. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că principalul suspect de distrugere a clădirii este Petre Tudorache.
  
Potrivit IPJ Vâlcea, politiştii i-au pus în vedere chiar vineri, 16 martie, acestuia să îşi revizuiască comportamentul faţă de fosta soţie şi familia ei, în caz contrar riscă să comită alte infracţiuni pentru care va răspunde penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe