CSM vrea puncte la Severin

miercuri, 21 martie 2012

Fotbal, Liga a II-a

CSM vrea puncte la Severin

n vâlcenii vor să dreagă busuiocul în faţa echipei antrenate de Marian Bondrea

CS Municipal a debutat cu stângul în anul 2012, doar egal pe propriul teren cu Unirea Alba Iulia şi a rămas pe un loc retrogradant în Seria a II-a a eşalonului inferior. Elevii lui Marius Mitu vor evolua în runda a doua a retrului de campionat în deplasare, contra unui advresar puternic. Gaz Metan Severin ocupă în acest moment ultima poziţie a podiumului clasamentului şi speră la promovare în cazul în care Politehnica Timişoara sau Gloria Bistriţa nu vor îndeplini condiţiile de licenţiere. Mai mult, există zvonuri că trupa pregătită de fostul antrenor din Zăvoi, Marian Bondrea, ar urma să se mute la Craiova dacă va ajunge în primul eşalon, fanii din Bănie suferind după ce Universitatea a fost exclusă din toate competiţiile. În runda trecută, Gaz Metan a câştigat trei puncte fără să joace, profitând de retragerea din campionat al echipei Arieşul Turda. În turul campionatului, CS Municipal a pierdut pe propriul teren la limită, 0-1, partidă după care tehnicienii de atunci ai vâlcenilor, Tudor şi Bucuroaia, spuneau că dacă nu primesc întăriri vor pleca, lucru pe care l-au şi făcut ulterior. În mod normal, trupa pregătită de Bondrea este mare favorită şi de această dată, având de partea sa experienţa superioară dar şi diferenţa de valoare. CS Municipal va încerca să dea lovitura pe contraatac şi să se apere cât mai atent. Altfel, un alt meci important pentru vâlceni va avea loc între FC Olt şi Gloria Bistriţa, gazdele fiind în luptă directă de evitare a retrogradării cu CS Municipal.

Teleşpan, trimis la juniori

După meciul din prima etapă a returului de campionat, conducerea din Zăvoi a decis să nu-l mai cheme la echipa mare pe tehnicianul Mitică Teleşpan. Fostul fotbalist al Chimiei a fost trimis să coordoneze grupele de copii şi juniori, în timp ce în locul său a fost adus Gabriel Prodan, venit de la juniorii formaţiei Sportul Studenţesc. Altfel, Mitu, care şi-a adus la Râmnic soţia şi copilul, a primit credit, în continuare şi cei din conducere spus că nu se pune problema unui nou antrenor principal.

Programul etapei:

Chindia Târgovişte - Mureşul Deva
Luceafărul Oradea - FC Argeş Piteşti
FC Maramureş Baia-Mare - Juventus Bucureşti
FCM UTA Arad - Arieşul Turda (nu se joacă)
Gaz Metan Severin - CSM Râmnicu-Vâlcea
Unirea AIba-Iulia - FC Bihor Oradea
Politehnica Timişoara - Alro Slatina
FC Olt - Gloria Bistriţa

Ştiri:

Cupa Hagi, la Râmnicu Vâlcea

În perioada 30 martie - 01 aprilie 2012, oraşul nostru va găzdui un important eveniment fotbalistic, Cupa ,,Hagi-Danone", competiţie rezervată copiilor născuţi dupa 01 ianuarie 2000. Turneul se va desfăşura pe terenul sintetic din incinta Complexului Sportiv Municipal ,,Zăvoi", va începe pe 31 martie, semifinalele şi finala urmând să aibă loc pe 1 aprilie. Coordonatorul turneului este fostul mare fotbalist al Chimiei, Gabriel Mangalagiu.

Tiger Gym merge la SHARCS FIGHT CHAMPIONSHIP

Clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea va participa la « SHARCS FIGHT CHAMPIONSHIP », competiţie oraganizată de Sharcs Entertaiment prin promotorul Marius Niţă. « SHARCS FIGHT CHAMPIONSHIP » este o ligă profesionistă care va organiza trei evenimente de acest gen într un an, iar în luna decembrie se va pune în joc câte o centură specifică fiecărei categorii. Evenimentul se va transmite în direct pe GSP TV în data de 1 aprilie. Clubul Tiger Gym Rm. Vâlcea va participa cu sportivul Laurenţiu Bălan antrenat de Viorel Stanciu. « M-am pregătit bine şi pentru acest meci şi mă simt foarte bine din punct de vedere fizic şi mental. Mai am câteva kilograme de pierdut şi totul va fi bine. Le promit tuturor că vor avea parte de un meci deosebit. », a declarat «The Lord«. « Ne pregătim intens deoarece dorin să ne prezentăm foarte bine şi de această dată. Totul decurge normal. Am început pregătirea specifică pentru acest meci cu o lună şi jumătate în urmă. », a spus şi tehnicianul Viorel Stanciu.

Creşte preţul la bilete pentru semifinale

CS Oltchim a anunţat preţurile biletelor pentru manşa tur a semifinalei cu Gyor ETO, din Liga Campionilor, cel mai scăzut cost al unui tichet fiind de 40 de lei, iar cel mai scump de 80 de lei. "Anticipând numărul mare de solicitări de bilete la semifinala din 1 aprilie, ora 18:00, dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Gyor ETO, clubul nostru a decis vânzarea tuturor locurilor disponibile, inclusiv cele rămase libere în zona abonamentelor, dar sub rezerva şi în concordanţă cu legea care permite doar vânzarea a 90% din locurile ce alcătuiesc capacitatea sălii", se arată în comunicatul CS Oltchim. Preţurile biletelor sunt diferite, lista acestora şi sectoarele repartizate fiind următoarele: - loja 4, 6, 7, 8 - cost bilet 40 lei; - balconul 1 şi 2 - 50 lei; - sectorul D şi F - 50 lei; - sectorul A, C şi E - 60 lei; - sectorul B - 80 lei. Vânzarea biletelor la casă va începe în 30 martie, la ora 9:00. Persoanele care au făcut rezervări online, din alte judeţe, vor avea locuri în balconul 1 (intrarea 7), la preţul de 50 de lei, dacă îşi vor reconfirma rezervarea, după noile reglementări anunţate. Rezervările rămân valabile până în ziua jocului, iar biletele vor trebui ridicate cu minimum trei ore înaintea startului partidei. După acest termen, biletele rezervate vor fi scoase la vânzarea prin casa de bilete.

România joacă azi cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României va juca azi, în Serbia, a treie partidă de calificare la Campionatul European care va avea loc în luna decembrie a acestui an. După două runde tricolorele sunt pe primul loc al clasamentului grupei din care mai fac parte Grecia şi Portugalia. Meciul retur va avea loc pe 24 martie, la Drobeta Turnu Severin. La turneul final se califică primele două clasate din fiecare grupă, România şi Serbia fiind favorite certe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe