Deputatul Vlădoiu şi-a donat indemnizaţia unor familii sărmane

duminică, 18 martie 2012

Deputatul Vlădoiu şi-a donat indemnizaţia unor familii sărmane

Urmare a protestului parlamentar, liderii Uniunii Social Liberale au decis ca parlamentarii să-şi doneze indemnizaţia lunara în cadrul colegiilor electorale în care au fost aleşi. Deputatul vâlcean Aurel Vlădoiu a acordat, în cursul săptămânii trecute, mai multe sume de bani unor oameni care aveau mare nevoie de ajutor.

Prima donaţie a deputatului Vlădoiu s-a îndreptat către Vasile Bengin din satul Coşani al comunei Frânceşti. Cetăţeanul respectiv a înaintat, acum ceva vreme, parlamentarului PSD un apel umanitar privind situaţia precară de sănătate a fetiţei Jesicca. „Din dosarul făcut de tatăl fetiţei rezultă că Jesicca are o malformaţie de cord şi alte afecţiuni ale inimii. Aceşti bani vor fi folosiţi de familia Jesiccăi pentru operaţie în străinătate şi mă bucur că i-am putut ajuta cu suma de 1.500 lei", declară Aurel Vlădoiu. Tot în comuna Frânceşti a ajuns şi a doua donaţie a deputatului Vlădoiu. „La şedinţa din luna februarie a Consiliului Local Frânceşti s-a prezentat doamna Victoria Ungureanu, femeie care a fost lovită de soartă într-o lună de zile. Astfel, doamna Ungureanu a avut trei decese în familie în decursul unei singure luni, iar situaţia sa dureroasă m-a impresionat. I-am donat suma de 500 lei în prezenţa preotului din comună", a mai spus Vlădoiu.

În comuna Băbeni, ajutorul financiar a parlamentarului social - democrat s-a îndreptat către Florea Negrea. Deşi nu are o vârstă înaintată, cetăţeanul din Băbeni are serioase afecţiuni cardiace, având deja implantate două valve la inimă. Impresionat de situaţia lui Florea Negrea, deputatul Vlădoiu i-a acordat o donaţie de 500 lei.

Ultima tranşă de bani din indemnizaţia de parlamentar a fost folosită de către deputatul Aure Vlădoiu pentru a ajuta familiile nevoiaşe din comuna Slătioara. Astfel, deputatul PSD a achiziţionat de la firma Forestcov lemne în valoare de peste 1.200 lei, care au fost transportate la Slătioara şi acordate familiile cu posibilităţi băneşti reduse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe