Sparle si soparle

duminică, 11 martie 2012

Sparle si soparle

• PP-DD a găsit un candidat bun pentru Primăria Oteşani. Ion Nicolae se mişcă foarte bine în teren. Organizaţiile sale locale vor propulsa cu siguranţă partidul lui Dan Diaconescu în Consiliul Judeţean. Iar în Râmnicu Vâlcea voturile pe care le va obţine sunt voturi care ar fi mers în tabăra USL. Asta dacă „pragmaticul" deputat Buican nu se dădea peste cap să îl excludă pe Nicolae din PNL.

 

• Nori negri deasupra lui Emilian Frâncu. După un scandal monstru în PSD se pare că Ion (Gigi) Matei îşi va reevalua şansele pentru o candidatură independentă atât pentru primărie cât şi pentru Consiliul Local. Noi credem că orice om are dreptul să încerce, mai ales unul cu atâta experienţă în CL. Matei se va înscrie într-o luptă ce pare deschisă oricărui rezultat. Rădulescu, Veţeleanu, Matei, Frâncu, Nicolae. În sfârşit o localitate în care electoratul are mai multe opţiuni!

• În Şirineasa, UNPR a găsit un candidat bun pentru a intra în lupta cu „eternul" Săraru. Iar partidul ministrului Gabriel Oprea are şanse mari şi în Bujoreni.

• Un cotidian local era foarte îngrijorat vineri că directorul de la Direcţia Copilului Vâlcea, Nicolae Badea, le-a chemat de 8 martie pe toate doamnele şi domnişoarele angajate ale instituţiei la muncă şi le-a dat liber la bărbaţi. Am mai aflat că directorul Badea a lucrat... înconjurat numai de femei cărora, în loc de o floare, le-a spus şi câteva „vorbe dulci". În realitate, alta a fost situaţia: directorul Badea le-a chemat pe doamnele şi domnişoarele la serviciu pentru a le oferi o floare, iar după aceea le-a invitat să ciocnească o cupă de şampanie la Restaurantul Alutus.

• Electoratul feminin din Ostroveni a fost atras, în mare parte, de Eusebiu Veţeleanu. Serios, distins, prezentabil, susţinut de Mircia Gutău, viceprimarul Veţeleanu pare a fi un bărbat care ştie să convingă.

• Un primar de comună a dat ţeapă unui om de afaceri. Cu banii din ţeapă şi-a cumpărat un Jeep. Dar cum există un echilibru în toate, recent primarul s-a răsturnat cu jeepul. Pe Dealul Negru. Oricum în iunie, pe 10, se va răsturna. Şi din funcţie!

• Ne-a ajuns la urechi informaţia că Traian Grănişteanu, liderul PNG, deţine o înregistrare video extrem de interesantă. Este posibil ca imaginile respective să fie publicate în curând şi în paginile „Ziarului de Vâlcea".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe