Liberalul Ion Cătănoiu va reveni la conducerea comunei Ioneşti!

duminică, 11 martie 2012

• „Ziarul de Vâlcea“ garantează că baronul Neagoie nu va mai fi primar

Liberalul Ion Cătănoiu va reveni la conducerea comunei Ioneşti!

Nu mai rămâne nici un dubiu cu privire la cine va câştiga conducerea comunei vâlcene Ioneşti, în urma scrutinului local din vara anului în curs. Este mai limpede ca oricând că la conducerea Ioneştiului va veni din nou cel mai bun primar din istoria acestei aşezări rurale vâlcene, respectiv liberalul Ion Cătănoiu (foto). Aceasta deoarece şansele lui Cătănoiu ca să obţină un nou mandat la conducerea Ioneştiului au crescut astronomic, mai ales după ultimele gafe făcute de actualul primar al Ioneştiului, neavenitul Constantin Neagoie. Aşadar, ca şi candidat, nu numai al PNL-ului, dar al USL-ului, Ion Cătănoiu nu are contracandidat în lupta pentru un nou mandat la conducerea Ioneştiului. Unde mai pui şi că programul electoral al lui Cătănoiu este unul pe sufletul oricărui ioneştean care ştie ce este mai bine pentru viitorul copiilor lui. Printre proiectele pe care Cătănoiu vrea să le ducă la bun sfârşit dacă va obţine acest mandat se numără:

1. înfiinţarea unui sistem de salubrizare la Ioneşti astfel structurat încât să presteze acest tip de servicii şi în alte comune (şapte la număr), iar banii încasaţi de la acestea nu numai că va permite salubrizarea gratuită a Ioneştiului, dar va şi aduce profit la bugetul local;

2. introducerea reţelei moderne de alimentare cu apă şi de canalizare;

3. introducerea reţelei moderne de alimentare cu gaze naturale;

4. amenajrea, din temelii a unui cămin cultural, proiect pe care Cătănoiu l-a depus deja din 2005, însă actualul primar nici măcar nu s-a mai interesat de el;

5. modernizarea tuturor arterelor de drumuri comunale din satul Fişcălia, cu accent deosebit pe uliţa Brătieni-Dobrin;

6. modernizarea arterelor de drumuri din satul Marcea. Şi mult mai multe astfel de proiecte pe care le vom prezenta detaliat odată ce programul electoral al candidatului USL va fi avizat de forurile acestei alianţe şi va fi dat publicităţii în întregime.

Deocamdată, cert este că marţi seara, a fost semnat şi parafat protocolul dintre cele două partide, PNL ;i PSD, care are patru puncte principale. Primul se referă la obligativitatea tuturor membrilor de a-l susţine pe Ion Cătănoiu în candidatura sa pentru funcţia de primar. Al doilea, privind paritatea pe listele de consilieri care conform protocolului cu pricina, va fi de 1 la 1. Al treilea punct se referă la faptul că viceprimarul va fi clar PSD-ist, dacă primar va ieşi Ion Cătănoiu, iar ultimul punct se referă la obligativitatea membrilor alianţei şi îndeosebi a celor care vor îndeplini funcţia de consilieri locali din partea USL după scrutinul din vara anului 2012, de a-l susţine pe Ion Cătănoiu la postul de viceprimar, în cazul în care va pierde alegerile, ceea ce ne îndoim clar că se va putea întâmpla, date fiind toate conjuncturile…

Dr. Gheorghe Folea:

“Primarul din Ioneşti, Neagoie este un personaj arogant cu care USL-ul nu s-ar fi putut mândri, dacă l-ar fi avut candidat!”

Preşedintele Colegiului Drăgăşani, doctorul şi consilierul judeţean liberal Gheorghe Folea, a ţinut să puncteze, imediat după semnarea protocolului politic, acţiunea în urma căreia s-a stabilit că liberalul Ion Cătănoiu este candidatul USL-ului pentru primăria Ioneşti, la alegerile locale din anul în curs, câteva lucruri despre situaţia politică din Ioneşti. “Dacă USL-ul ar fi ieşit cu Neagoie ca şi candidat, bineînţeles, din partea PSD-ului pentru că noi nici nu am discutat varianta aceasta, în cadrul partidului nostru, cred că acest personaj, prin aroganţa şi orgoliul său deloc lăudabile, ar fi dăunat foarte mult imaginii USL-ului. Din punctul meu de vedere şi, cred eu, şi al colegilor de alianţă, un candidat mai bun la primăria Ioneşti decât Ion Cătănoiu, la ora actuală, nu puteam găsi. Cât despre faptul că Neagoie susţine că nu a primit bani de la judeţul condus de domnul Cîlea, cred că ar trebui să îi fie ruşine. A primit chiar mai mult decât comunele cu primari PSD şi PNL. Dar el ce vrea? Să primească toţi banii judeţului că să achite nişte datorii pe care el le-a făcut şi pentru care numai el e vinovat, iar alte comune să nu primească absolut nimic? Apoi, aşa ceva nu se poate!”, a conchis preşedintele Colegiului Drăgăşani, inimosul doctor Gheorghe Folea. (www.publipro.ro)

„Ziarul de Vâlcea“ se va implica în campania electorală de la Ioneşti. Îl vom susţine şi noi cu toate resursele, cu toate mijloacele, pe candidatul USL, Bebe Cătănoiu, un om serios, competent, un gospodar desăvârşit, în lupa sa cu baronul local, Neagoie, om de afaceri pătat care a contribuit, cu vârf şi îndesat, la falimentarea combinatului chimic OLTCHIM. Neagoie nu are nici un merit moral sau profesional să mai conducă destinele localităţii Ioneşti!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe