Prins cu cioara vopsită după ce a vândut autoturismele... închiriate

miercuri, 7 martie 2012

Mihail Ionescu, un găinar un ştaif, a fost arestat preventiv
 

Prins cu cioara vopsită după ce a vândut autoturismele... închiriate

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Ramnicu Valcea au dispus, la data de 06.03.2012,  punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Mihail Costin Ionescu  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune în convenţii şi furt.
Magistraţii Judecătoriei Ramnicu Valcea au admis cererea procurorilor şi  au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile. 

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, în perioada ianuarie - martie 2011, în mod repetat, inculpatul a indus în eroare reprezentanţii a 5 societăţi comerciale din Rm. Vâlcea, Bucureşti şi Piteşti, care au ca obiect de activitate închiriere de autovehicule, prin încheierea unor contracte de închiriere a unui număr de 5 autoturisme (mărcile Renault, Skoda, Audi şi Dacia Logan), pe care imediat după ce a intrat în posesia lor, le-a valorificat în scopul obţinerii unor foloase injuste. 

De asemenea, se reţine în sarcina inculpatului că în cursul anului 2010 dar şi în luna octombrie 2011, a indus în eroare alte patru părţi vătămate cărora le-a oferit spre închiriere diferite imobile cu destinaţia de locuinţă, (pe care, la rândul său le-a închiriat de la alte persoane), primind de la acestea diferite sume de bani cu titlu de chirie în avans şi garanţie, pentru ca imediat după primirea banilor şi vizitarea spaţiilor respective, inculpatul să înlocuiască sistemele de închidere ale căilor de acces, pentru ca părţile vătămate să nu poată intra în posesia imobilelor. 

Faţă de inculpat se efectuează urmărirea penală şi pentru faptul că în luna august 2010 a sustras bunuri dintr-un imobil pe care l-a folosit în calitate de chiriaş, în valoare de aproximativ 5000 lei, iar în luna februarie 2011, după ce a încercat să valorifice unul din autoturismele închiriate, a sustras din acesta mai multe obiecte, respectiv anvelopele, roata de rezervă şi alte bunuri.
Prejudiciul total cauzat părţilor vătămate este în sumă de aproximativ 140.000 lei.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe