Adversarii noştri politici trebuie să ştie că suntem o forţă în judeţ

duminică, 4 martie 2012

• Deputatul Samoil Vâlcu:

Adversarii noştri politici trebuie să ştie că suntem o forţă în judeţ

Deputatul PDL Samoil Vîlcu a continuat deplasările în teritoriu. La sfârşitul săptămânii parlamentarul vâlcean a fost la Bălceşti, Laloşu, Ghioroiu, Măciuca, Valea Mare, Lădeşti, Lăpuşata, Roeşti.

„Deplasările în localităţile judeţului Vâlcea sunt o constantă a activităţii mele, iar la sfârşitul săptămânii am fost în 8 localităţi vâlcene. Am discutat cu cetăţenii despre problemele administrative ale localităţilor respective, dar şi despre alte probleme care ţin de activitatea cotidiană. Chiar dacă am fost ales deputat în Colegiul nr.2 Râmnicu Vâlcea, e normal să cunosc şi problemele din celelalte zone ale judeţului.

În plus, am avut întruniri şi discuţii cu membrii PDL în vederea stabilirii abordării noastre politice pentru perioada următoare.
E timpul să ştim exact cu cine plecăm la drum, alegerile locale se apropie, avem strategia noastră pentru a ieşi victorioşi din această bătălie politică", a afirmat deputatul Samoil Vîlcu.

„Adversarii noştri politici trebuie să ştie că suntem o forţă în judeţ, avem susţinerea oamenilor, suntem pregătiţi pentru o confruntare politică bazată pe proiecte, iar la timpul potrivit le vom face cunoscute", a conchis parlamentarul democrat-liberal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe