Mesaj al preşedintelui CJ Vâlcea în zi de Mărţişor

miercuri, 29 februarie 2012

Ion Cîlea, un gentleman desăvârşit

Mesaj al preşedintelui CJ Vâlcea în zi de Mărţişor

Astăzi facem primul pas spre miracolul primăverii şi ne umplem inimile cu minunile şi tradiţiile răsfăţatului martie cu nume de mărţişor. Este ziua care vesteşte un nou început, o nouă renaştere a naturii aşteptată în buburuzele mugurilor gata să plesnească şi să dea în floare.
Este ziua când albul şi roşul se îmbină în şnur şi agaţă pe piept de bunică, de mamă şi fecioară simboluri de iubire, de respect şi de preţuire.

Beneficiarele acestui gest tradiţional sunt cele care ne-au adus pe lume, partenerele de viaţă, prietenele şi colegele de muncă, adică cele care au darul sfânt şi menirea de a ne lumina şi a ne face pe noi, bărbaţii de toate vîrstele, să păşim cu încredere peste obstacole şi încrâncenări.

La startul noului anotimp, suntem plini de datorii către ELE şi trebuie să le aducem ofranda mulţumirilor pentru exemplul de sinceritate, seriozitate şi răspundere, pentru bucuria molipsitoare de a privi şi a crede în viitorul unor zile mai frumoase şi mai rodnice. Nu vreau să spun vorbe mari şi nici să le flatez, ci doar să le asigur că mulţumirile şi felicitările noastre au încărcătura totală a respectului şi preţuirii.

Lor, doamnelor şi domnişoarelor noastre, le închin mărţişorul acestui gând şi le urez cu toată tăria şi căldura sufletului ca această minunată zi, devenită simbolul renaşterii, să le inunde cu parfum de primăvară, să le dea forţa de a-şi împlini speranţele şi de a rămâne de-a pururi razele noastre de nădejde şi lumină.

 

Dr.ing. Ion Cîlea, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea

NR - Titlul ne aparţine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe