Două “animale" au tâlhărit o bătrână de 87 de ani din Călimăneşti

miercuri, 29 februarie 2012

Două „animale" au tâlhărit o bătrână de 87 de ani din Călimăneşti

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi au dispus, la data de 28.02.2012 punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat totodata instanţei de judecata arestarea preventivă a inculpaţilor minori P.A.I. de 16 ani şi D.R.D. de 15 ani sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.
Magistraţii Judecătoriei Brezoi au admis cererea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioada de 19 respectiv 15 zile. 

Din probatoriul administrat în cauza, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că la data de 21.01.2012, în jurul orelor 18,00, cei doi inculpaţi, au pătruns în locuinţa părţii vătămate C.T., o bătrână în vârsta de 87 de ani din oraşul Călimăneşti, care locuia singură şi după ce au ameninţat-o şi au agresat-o, producându-i leziuni ce au necesitat 35-40 zile de îngrijiri medicale, au sustras din locuinţa acesteia verigheta din aur de pe mana părţii vătămate, un telefon mobil marca Nokia şi suma de 215 lei.   

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe