“Ziarul de Vâlcea

duminică, 26 februarie 2012

„Ziarul de Vâlcea" declanşează campania electorală

Începând din luna martie „Ziarul de Vâlcea" va declanşa o campanie de presă de susţinere a celor pe care îi considerăm vrednici de a conduce primăriile din judeţul Vâlcea. Nu suntem partizanii unui anumit partid politic sau a unei alianţe. Exact ca în urmă cu patru ani vom susţine candidaţi din tot spectrul politic. Vom alege pentru fiecare localitate din judeţ un candidat. În momentul în care vom decide că un candidat merită susţinerea noastră vom face cunoscut publicului acest lucru şi vom declina orice oferte electorale de la eventuali contracandidaţi ai acestuia. 

Ca de obicei vom face tot ceea ce putem din punct de vedere jurnalistic, dar nu numai, pentru a ajuta acea persoană să ajungă primar. În urmă cu patru ani am avut succes în 92 % din localităţile în care ne-am implicat. Dintre cei pe care i-am susţinut nu au avut succes candidaţii din Popeşti şi Olăneşti (care după sistemul de acum ar fi fost primari pentru că au câştigat primul tur de scrutin acum patru ani) dar aceştia au spus că nu mai au nevoie de serviciile noastre după primul tur, precum şi candidatul din Dăeşti dar acesta a reuşit un scor foarte bun, de peste 40% şi dacă ar fi reuşit să îl ducă pe primarul în funcţie în turul doi alta era situaţia. Ştim că „specialiştii" consideră că un primar în funcţie este aproape de nebătut, mai ştim şi că strategii USL cred că pot câştiga orice localitate. 

Noi ştim însă că putem să întoarce scorul din orice localitate dacă scriem adevăruri, unele neştiute de electorat. Vom scrie adevăruri, în fiecare ediţie şi vom tipări tiraje şi ediţii suplimentare acolo unde este cazul pentru a ajuta vâlcenii să aleagă cum trebuie. În acelaşi timp vom îndemna lumea să vină la vot în număr cât mai mare. Alegerile din acest an pot scoate din Parlament un partid etnic. Singura condiţie este ca toţi cetăţenii români cu drept de vot să voteze. Ce frumos ar fi să ajutăm partidele din România să nu mai fie nevoite să accepte compromisurile dictate de minoritatea UDMR. Nu-i aşa? (Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe