Traficul rutier pe DN 65C în Vâlcea, închis după ce cinci stâlpi de electricitate au căzut pe şosea

miercuri, 22 februarie 2012

Traficul rutier pe DN 65C în Vâlcea, închis după ce cinci stâlpi de electricitate au căzut pe şosea

Traficul rutier pe DN 65C, între localităţile Horezu şi Măldăreşti din judeţul Vâlcea, a fost închis, marţi, după ce un bărbat a tăiat un copac care, în cădere, a atins firele de electricitate, provocând prăbuşirea pe carosabil a cinci stâlpi de electricitate, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, circulaţia în zonă a fost deviată pe DJ 676, prin localitatea Ciupa.

"Alimentarea cu electricitate în zonă a fost oprită, iar circulaţia rutieră a fost închisă pe DN 65C Horezu - Măldăreşti şi deviată pe DJ 676. Poliţiştii sunt la faţa locului şi cercetează împrejurările în care a avut loc incidentul, primele date arătând că o persoană a tăiat un copac care în cădere a atins firele de electricitate, provocând şi căderea celor cinci stâlpi din reţea", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu. 

În urma incidentului nu s-au înregistrat victime sau maşini avariate.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului a ajuns o echipă de intervenţie a Electrica pentru a remedia situaţia.
Bărbatul a declarat că a crezut că plopul va cădea spre pădure, nu spre şosea, iar scopul tăierii copacului a fost acela de a face rost de lemne de foc. (www.gandul.info)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe