Sparle si soparle

miercuri, 22 februarie 2012

Sparle si soparle

• Directorul general de la OLTCHIM, Constantin Roibu, îşi abandonează firma „proprie şi personală" de consultanţă. Iată ce aflăm dintr-un document pus la dispoziţie de Registrul Comerţului: „Asociatul Unic al S.C. RC DINAMIC INVESTITII S.R.L. (în continuare "Societatea"), Dl Roibu Constantin, cetăţean rom ân, născut în com. Mihăeşti, jud. Vâlcea, Romania, la data de 16.05.1952, cu domiciliul in România, Mun. Râmnicu Vâlcea, Bld....., nr. 22, bl....., sc. A, ap......, judeţul Vâlcea, identificat cu CI seria VX, nr. 062...., eliberată de Poliţia Mun. Râmnicu Vâlcea la data de 10.10.2001, CNP 15205........ , titular al unui număr de 200 părţi sociale cu o valoare nominală de 10 RON fiecare, reprezentând 100% din capital social. Adoptă prezenta decizie: Articolul 1. Se aprobă suspendarea activităţii societăţii (inactivitate temporară), până la data de 01.08.2012 în conformitate cu prevederile art. 237, alin. (2) din Legea nr. 31/1990, republicataă, cu modificarile ulterioare, respectiv pentru o durată de 3 ani. Prezenta Decizie se va comunica la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi la organele fiscale competente."

• Celebrul avocat Petre Grigore îşi doarme foarte liniştit nopţile pentru că ştie că nu poate fi înlocuit din funcţia de consilier judeţean, după ce şi-a dat demisia din PDL şi a plecat la UNPR. Motivul este unul foarte simplu: decizia CJ Vâlcea, privind încetarea calităţii de consilier judeţean la cererea conducerii PDL, va fi atacată imediat în instanţă de Petre Grigore, ceea ce înseamnă că avocatul va rămâne „pe poziţii" cel puţin până la alegerile locale din iunie 2012. Şi asta din cauză că procesul se va întinde pe o perioadă de cel puţin 1-2 ani....

• Liberalul Gheorghe Poenaru, fratele consilierului judeţean PNL, Mircea Poenaru, este pe cale să se întoarcă în fruntea Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare (ITRSV) Vâlcea, după ce a câştigat procesul prin care a dat în judecată Ministerul Pădurilor. În prezent, inspector şef interimar la ITRSV Vâlcea este Eugen Simionescu.

• După ce a primit o sinecură din partea PDL, chiloţarul şef din Dovali şi traseistul politic Constantin Tanislav nu s-a omorât deloc să-şi publice declaraţia de avere pe site-ul Administraţiei Domeniilor Statului (ADS), deşi taie frunze la câini la ADS Vâlcea de aproape un an şi jumătate.

• În atenţia preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea: Exploatarea Minieră Berbeşti - Alunu se află pe un butoi cu pulbere! Tensiunea socială este din ce în ce mai crescută. Există posibilitatea ca transportul cărbunelui către CET Govora pe calea ferată să se întrerupă, având în vedere alunecările masive de steril din Cariera Panga. Cu alte cuvinte, doar transportul pe auto mai rămâne viabil, iar în condiţiile în care licitaţia a fost suspendată, activitatea minerilor de la această mină va fi afectată...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe