Buldoexcavatoarele deputatului Mazilu la deszăpezire în Colegiul Bălceşti

miercuri, 22 februarie 2012

Buldoexcavatoarele deputatului Mazilu la deszăpezire în Colegiul Bălceşti

După cum se ştie, căderile masive de zăpadă din ultima vreme au creat mari probleme locuitorilor din sudul judeţului. Cum era de aşteptat, deputatul UNPR, Constantin Mazilu a fost şi-n aceste momente dificile alături de locuitorii Colegiului Bălceşti, asigurând atât utilaje necesare deszăpezirii, cât şi provizii cu alimente pentru o parte dintre nevoiaşi.
Una dintre localităţile care au beneficiat de sprijinul deputatul Mazilu a fost administraţia locală din comuna Fârtăţeşti, care s-a luptat din răsputeri cu zăpada căzută din abundenţă în ultima perioadă. Primarul Nicolae Voicescu a petrecut 3 zile şi 2 nopţi pe drumurile din localitate, însă cele 20 de sate componente ale localităţii n-au putut fi deszăpezite total. „Pe-o parte treceam noi cu vola şi tractoarele, iar după ce terminam, în 2-3 ore zăpada era la loc. Pentru a face faţă am apelat la ajutorul Armatei să intervină pe DJ 607 A Giuleşti-Dozeşti-Căteţu-Romaneşti-Roşiile! Conduşi de maiorul Pancu, cei 5 militari au făcut o treabă extraordinară cu autogrederul pe o distanţă de 25 de kilometri, iar pe această cale ţin să le mulţumesc în numele locuitorilor din Fârtăţeşti şi nu numai! Pe acest drum nu mai circulau nici autobuzele, se blocase şi transportul maşinilor care asigurau transportul alimentelor către cele două localităţi! 
Actualmente, n-am abandonat lupta şi cu două buldoexcavatoare puse la dispoziţie de domnul deputat Constantin Mazilu asigurăm deszăpezirea pe celelalte căi de acces din comună! În cursul zilei de astăzi (n.r.-joi, 16 februarie a.c.) am finalizat împreună cu viceprimarul Ilie Epure şi cu toată echipa de lucru, cantonieri, consilieri locali sau simpli cetăţeni deszăpezirea şi-n ultimele 5 sate, Becşani, Nisipi, Gârnicet, Sotani şi Dejoi. Mulţumim public domnului deputat Mazilu pentru sprijinul acordat, pentru că şi de această dată ne-a arătat că este alături de locuitorii comunei Fârtăţeşti", a precizat primarul Nicolae Voicescu. De asemenea, utilajele pusa la dispoziţie de parlamentatul UNPR şi-au făcut treaba cum nu se poate mai bine şi-n comuna Roşiile, oamenii apreciind sprijinul acordat de Constantin Mazilu! 
(Mesagerul de Vâlcea )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe