Sparle si soparle

duminică, 19 februarie 2012

Sparle si soparle

• Senzaţional!!! Am aflat unul dintre motivele pentru care procurorii DNA nu vor să se atingă cu nici un chip de directorul de la o societate cu capital de stat din Vâlcea în ciuda tonelor de documente şi dovezi depuse de mai multe firme şi persoane fizice la această instituţie. Explicaţia este cât se poate de simplă: prin intermediul societăţii deputatului de Argeş, Cristian Boureanu, s-au livrat şi montat gratis toate termopanele Ramplast la o vilă a unui procuror argeşean, aflată în comuna vâlceană Lungeşti. Aviz conducerii centrale de la DNA!

• Din nou, Roibu şi cei doi „chimişti mustăcioşi" au folosit resursele combinatului chimic în interes privat. Joi, la procesul cu „Ziarul de Vâlcea", Roibu, Olaru şi Smeu au venit la tribunal cu maşinile Oltchim, o societate de stat şi subvenţionată masiv de Guvern în ultimii 20 de ani. Din nou, cei trei mustăţari au tăiat opt ore frunza la câini.

• USL Vâlcea continuă să se facă de râs datorită cuplului din fruntea PC Vâlcea format din Nicu Gheorghe şi Nelu Giuran (de unde o fi apărut şi saltimbancii ăştia în politica locală Dumnezeu mai ştie!). Cu domiciliul în alt judeţ, cei doi PC-işti au fost amestecaţi în afaceri obscure, excluşi şi apoi reprimiţi în partid, ocoliţi şi refuzaţi de conducerile altor organizaţii politice, implicaţi în scandaluri publice, cum a fost încăierarea de la Complexul de la Seaca din noaptea Revelionului trecut (unde le-a căzut victimă primarul Ilie Amuzan) sau în cel în care l-au agresat verbal pe consilierul judeţean Victor Popescu chiar în sediul PNL Vâlcea.

Giuran şi Nicu Gheorghe deţin controlul asupra unei obscure televiziuni din Ţara Loviştei, amendată constant de CNA, dar şi o fiţuică plină de atacuri murdare şi ilogice ticluite de mercenari de presă care au eşuat în carierele lor jurnalistice. În fine, mai spunem că cei doi s-au apucat să facă şi consumaţii prin cârciumi pe care uită să le plătească cum au făcut recent la Hanul popas de la Topologul unde patronul îi aşteaptă de trei săptămâni să achite o factură de 26 milioane lei vechi. Jurnaliştii vechi nu înţeleg cum preşedintele Ion Cîlea şi senatorul Emilin Frâncu acceptă această alianţă cu unul ca Nicu Gheorghe!

• O măgărie de nedescris se petrece la Tribunalul Vâlcea, cu „complicitatea" preşedintelui Petre Dinescu. Într-o instituţie reprezentativă a statului, cei care vor să folosească WC-ul din clădire trebuie să plătească o taxă de 1 leu... la firma care execută copii xerox.

• Se apropie stabilirea candidaturilor pentru primării şi consiliile locale! Suntem foarte curioşi cum vor rezolva liderii PNL, PSD şi PC conflictele dintre organizaţiile lor din unele localităţi, din care cele mai evidente sunt cele din: Dăeşti, Stoileşti, Malaia, Popeşti, Milcoiu, Roşiile, Drăgăşani, Păuşeşti, Mateeşti şi Tetoiu.

• Cristian Buican adulmecă mirosul „ciolanului" pe care-l visează din ce în ce mai aproape. La sfârşitul acestei săptămâni, Biroul Permenant Teritorial al PNL Vâlcea a hotărât că în mai multe localităţi din judeţ, organizaţia va avea candidat la alegerile locale chiar dacă actualul primar este PSD. Exemple: Dăeşti, Malaia, Valea Mare, Stoeneşti etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe