Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, Dumitru Persu, arestată pentru trafic de droguri

duminică, 19 februarie 2012

Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea, Dumitru Persu, arestată pentru trafic de droguri

Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea, Dumitru Persu, a fost arestată, sâmbătă, pentru 29 de zile, pentru trafic de droguri, alături de ea fiind cercetaţi în acest caz alţi doi tineri, după ce la locuinţa fetei a fost găsită cantitatea de 500 de grame de cannabis.

Magistraţii Tribunalului Dolj au admis, sâmbătă, propunerea procurorilor DIICOT Craiova de arestare preventivă pentru 29 de zile în cazul nepoatei secretarul executiv al PSD Vâlcea, Dumitru Persu, aceasta fiind acuzată de trafic de droguri de risc.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Dolj, Daniel Stancu, a declarat, sâmbătă, că pe numele Anei Maria Persu, în vârstă de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
„Judecătorii au admis propunerea procurorilor DIICOT în care aceştia solicitau să fie emis mandat de arestare preventivă pe numele învinuitei. Mandatul va expira în data de 17 martie. Apărătorii tinerei au depus imediat recurs la această măsură care va fi judecat la Curtea de Apel Craiova", a mai spus Daniel Stancu.

Martori la percheziţia de vineri seară, coordonată de un procuror DIICOT, au fost vecinii tinerei care susţin că anchetatorii au găsit droguri într-un dulap în locuinţa pe care aceasta o închiriase, în urmă cu câteva luni, în Craiova.

„Pe noi ne-au chemat poliţiştii să fim martori. Au găsit într-un şifonier două pungi de cannabis şi au mai găsit şi undeva sus, tot pe şifonier, într-un pachet. A venit şi mama ei la apartament, era speriată", a declarat, sâmbătă, o martoră la percheziţie. Vecinii susţin că tânăra lucra ca funcţionară la o bancă şi că nu vorbea cu ei.
Potrivit unui comunicat de presă transmis sâmbătă dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Craiova fac cercetări faţă de Ana Maria Persu, în vârstă de 26 de ani, Dan Alexandru Persu, de 25 de ani şi Bogdan Nicolae Mavrea, în vârstă de 23 de ani, pentru trafic de droguri de risc.

Astfel, în 17 februarie 2012, procurorii DIICOT au făcut două percheziţii domiciliare în Craiova şi în localitatea Măldăreşti, din judetul Vâlcea, găsind la locuinţa Anei Maria Persu o cantitate de aproximativ 500 de grame de cannabis, drogurile provenind dintr-o cultură ilegală înfiinţată în judeţul Vâlcea. Drogurile erau destinate comercializării în municipiul Craiova, se mai arată în comunicat.

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a Anei Maria Persu şi măsura obligării de a nu părăsi localitatea faţă de ceilalţi doi învinuiţi, solicitând instanţei arestarea preventivă a lui Perşu pentru o perioadă de 29 de zile. Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe