România are nevoie de stabilitate politică

miercuri, 8 februarie 2012

Deputatul Samoil Vîlcu:

România are nevoie de stabilitate politică

• „Noul guvern va continua să facă eforturi pentru ca România să depăşească criza economică", este de părere deputatul PDL Samoil Vîlcu

„Este important să avem un guvern nou cât mai rapid, care să intre in activitate pentru că România are nevoie de stabilitate politică. Din noua echipă a premierului desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu fac parte oameni competenţi. Noi am făcut eforturi importante să avem un echilibru economic şi vrem să mergem pe aceeaşi linie. Suntem o forţă politică responsabilă, am demonstrat prin schimbarea miniştrilor că nu suntem legaţi de putere, că ţinem cont de părerea oamenilor şi spre deosebire de adversarii noştri politici de la USL ne pasă ce se întâmplă cu ţara. 

Noul guvern, propus de Mihai Răzvan Ungureanu are în componenţă oameni tineri şi competenţi, din noua generaţie de politicieni, cu experienţă în domeniile pe care le vor gestiona, au susţinerea partidului şi sunt convins că vor fi eficienţi. Şi Guvernul Boc a fost unul eficient, dar prin unele măsuri adoptate, corecte din punct de vedere economic, dar nepopulare, au atras nemulţumirea populaţiei. Dar observăm cu toţii contextul economic mondial şi ne dăm seama că au fost decizii potrivite la momentul potrivit", a subliniat parlamentarul democrat-liberal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe