Trei tineri din comuna Copăceni au furat 8.000 lei din locuinţa unui cosătean

duminică, 5 februarie 2012

Trei tineri din comuna Copăceni au furat 8.000 lei din locuinţa unui cosătean

Vineri, 3 februarie a.c., poliţiştii vâlceni au identificat cu operativitate suspecţii unui furt din locuinţă. Astfel că la ora 03.45, poliţiştii Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Lăpuşata au fost sesizaţi telefonic de către Marin P., din comuna Copăceni, cu privire la faptul că în noaptea de 02/03 februarie a.c., autori necunoscuţi, au pătruns în locuinţă, de unde au sustras suma de aproximativ 8.000 lei. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care, în comuna Lăpuşata, au depistat un grup de trei tineri, care, au refuzat legitimarea şi au declarat că nu posedă documente asupra lor. Cei trei tineri au fost conduşi la sediul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Lăpuşata, unde în urma efectuării controlului corporal, poliţiştii au identificat suma de 8.025 lei.

Fiind întrebaţi de provenienţa sumei de bani, cei trei tineri au recunoscut că în noaptea respectivă, în jurul orei 03.00, au pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa lui Marin P., de unde au sustras suma de bani, păstrată dintr-o valiză. Tinerii au declarat oamenilor legii faptul că aveau cunoştinţă despre bunurile din locuinţa părţii vătămate, deoarece desfăşuraseră activităţi ocazionale în anii anteriori, chiar pentru victimă. În urma verificărilor efectuate, poliţişti au stabilit că identitatea celor trei tineri : Valentin D., în vârstă de 23 de ani, D.C., de 17 ani şi V.R., de 17 ani, toţi din comuna Copăceni. Faţă de cei trei tineri cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În vederea prevenirii comiterii unor astfel de fapte, poliţiştii vă recomandă: cultivaţi şi păstraţi relaţiile bune cu vecinii - ei pot recunoaşte sau depista un răufăcător în curte, la uşa sau fereastra dumneavoastră; nu etalaţi bunurile sau valorile la vedere; nu permiteţi accesul în locuinţă a persoanelor necunoscute, care declară că fac parte din diferite instituţii sau societăţi; solicitaţi legitimaţia de serviciu si buletinul de identitate si reţineţi numele, prenumele şi seria actului de identitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe