Gheorghe Tadici, antrenorul lui HC Zalău, se simte ┬½lucrat┬╗ de rivalii de la Oltchim

duminică, 5 februarie 2012

• SMS dur trimis directorului Constantin Roibu

Gheorghe Tadici, antrenorul lui HC Zalău, se simte «lucrat» de rivalii de la Oltchim

Eşecul suferit miercuri de HC Zalău în faţa Dunării Brăila (24-25), în etapa a 13-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, a fost pus de Gheorghe Tadici (59 de ani), antrenorul gazdelor, pe seama campioanei Oltchim Rm. Vâlcea!

Bănuind că echipa sa a fost lucrată de arbitrii partidei cu Dunărea Brăila la indicaţiile oficialilor lui Oltchim, vulcanicul Gheorghe Tadici le-a trimis acestora un sms conţinând acuze, injurii şi blesteme.

"Mulţumit de comanda rezolvată de prostituatul directoraş de la Oltchim, de valoare 0? Ruşine tuturor celor implicaţi, cu Otto P în prim-plan. Aşa să vă ajute D-zeu în viaţă", este mesajul primit de Petre Berbecaru, preşedintele CS Oltchim, de Andrei Luca, vicepreşedintele clubului din Râmnicu Vâlcea şi de Constantin Roibu, finanţatorul campioanei României.

"L-am atenţionat pe Tadici că vom face public mesajul; a spus că nu-i pasă. Ce interes ar putea avea Oltchim să facă aşa ceva, când în clasament avem 5 puncte în plus şi un meci mai puţin disputat?", a replicat Berbecaru.

(www.libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe