Oltenia Business Center din Râmnicu Vâlcea

miercuri, 1 februarie 2012

• Comunicat de presă

„Arhitectul viitorului tău" este conceptul Oltenia Business Center din Râmnicu Vâlcea

În profida contextului economic actual, marcat de recensiune şi de tensiuni pe pieţele economice, în domeniul business au avut şi au loc evenimente de bun augur. Un exemplu demn de remarcat este apariţia Centrului de Afaceri OLTENIA BUSINESS CENTER din Râmnicu Vâlcea.

La iniţiativa asociaţilor iniţiali în anul 1992 au fost puse bazele societăţii NIVA SRL cu sediul în Rm.Vâlcea, societatea având ca obiect de activitate administrarea imobilelor pe bază de comison sau contract şi desfăşoară o activitate economică profitabilă, de lungă durată.

Pentru implementarea acestui proiect societatea a încheiat un contract de finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4, „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local", Domeniul major de intervenţie 4.1, "Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală".
Oltenia Business Center a apărut în peisajul vâlcean ca o oportunitate în mediul de afaceri, oferind o gamă complexă de servicii business de cea mai înaltă clasă: spaţii birouri, săli de conferinţă, lobby clienţi, recepţie, organizare de evenimente, prezentări, traininguri, dar şi terenuri sport pentru o bine meritată relaxare după o zi de muncă. Confortul şi eleganţa spaţiilor oferă un mediu plăcut, modern, astfel că activităţiile desfăşurate aici sunt mai armonioase.

Scopul Oltenia Business Center este acela de a sprijini dezvoltarea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea prin crearea de spaţii de birouri de calitate, spaţiu expoziţional, săli de conferinţă şi seminarii, precum şi oferirea de servicii complementare pentru afaceri, astfel încât firmele care doresc să se dezvolte sau să se extindă în această regiune, să o poată face în cele mai bune condiţii tehnice, funcţionale şi estetice.

Proiectul nostru, prin obiective, activităţi şi rezultate conduce la atragerea investiţiilor şi dezvoltarea potenţialului resurselor umane şi materiale ale zonei. Vor fi create 24 noi locuri de muncă iar firmele locatare vor contribui la multiplicarea investiţiilor şi utilizarea resurselor zonei.

Oltenia Business Center este construit într-o zonă urbană în plină dezvoltare, în expansiune investiţională a municipiului Rm.Vâlcea, zona Ostroveni Sud, având ca ax central recent realizatul bulevard cu patru benzi de circulaţie Dem Radulescu.

Şi toate acestea nu ar fi avut loc fără conceptul a trei oameni de afaceri bine cunoscuţi mediului de afaceri Vâlcean, Mihai Văduva, Cornel Tălmaciu şi Pavel Tălmaciu, care au pornit de la ideea de a pune la dispoziţie şi altor dezvoltatori un centru de afaceri care oferă toate condiţile desfăşurării unui eveniment de anvergură. Un astfel de proiect nu este o simplă joacă, începe cu o idee, la mijloc este multă, multă muncă iar in final vine capodopera, care va servi şi va înbunătăţi viaţa comunităţii vâlcene: profesional, mental şi fizic.

Tot ceea ce conducerea a creat în atelierul minţii şi sufletului lor s-a materializat în acest minunat centru business ce va cunoaşte o înflorire grandioasă în ciuda "crizei" economice.

Ideograma chinezească pentru "criză" se compune din două subcaractere: unul înseamnă "pericol" şi altul înseamnă "oportunitate". Aici intervine curajul de a crea o oportunitate în timp ce alţii se gândesc la pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe