Vedeta de la Poli Timişoara, senegalezul Mansour, se iubeşte cu o tânără din Râmnicu Vâlcea

duminică, 29 ianuarie 2012

Vedeta de la Poli Timişoara, senegalezul Mansour, se iubeşte cu o tânără din Râmnicu Vâlcea

Gueye Mansour era acum cativa ani considerat cel mai promitator atacant din Liga I. Evolutiile de la Poli Timisoara si executiile spectaculoase din foarfeca il transformasera pe african intr-o tinta pentru cluburile bucurestene, cu Dinamo in frunte. Din pacate pentru el, accidentarile grave l-au macinat si a ajuns un fotbalist anonim, caruia Timisoara i-a reziliat contractul anul trecut.

Nu doar pe plan sportiv Mansour a avut cativa ani agitati, ci si in cel personal. Astfel, conform unor surse din anturajul sau, senegalezul a cunoscut in urma cu doi ani o tanara din Ramnicu Valcea, de care s-a indragostit iremediabil. Pe numele ei Ramona Popa, aceasta a fost fermecata de fotbalistul de abanos si i-a daruit in urma cu cateva luni un fiu, pe nume Lucas. Interesant este insa ca Mansour nu este aproape de Ramona si de copilul lor, incercand sa recupereze timpul pierdut ca fotbalist. Atacantul cauta din octombrie anul trecut o echipa care sa il inregimenteze, el fiind in probe pe la mai multe cluburi din esaloanele inferioare ale Italiei.

A fost însurat jumătate de an

Varful pe care Timisoara visa sa ia cateva milioane de euro cu cativa ani in urma a fost mereu indragostit de romance. Desi a lansat celebra expresie "No alcool, no gagic", Mansour a avut mare trecere printre tinerele de la noi. In 2008, una dintre acestea, Adelina Ziele, l-a dus la altar. Cei doi s-au despartit dupa numai cateva luni, iar apoi a cunoscut-o pe cea cu care are acum un copil.

(www.cancan.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe