Sparle si soparle

duminică, 29 ianuarie 2012

Sparle si soparle

• Stupefiant şi revoltător, în acealşi timp! După ani de procese cu fostul primar Mircia Gutău, după nenumărate litigii cu zecile de creditori, cu Finanţele Publice şi cu Primăria Râmnicului, falitul Crinu Popescu de la Rovimet şi-a văzut în sfârşit visul cu ochii: municipalitatea a eliberat în luna decembrie 2011 certificatul de urbanism în vederea construirii de către delatorul Crinu a unui imobil de birouri exact în buricul târgului, pe strada Cerna nr. 6 - scuarul Mircea cel Bătrân. Acest gest este un afront al actului primar Rădulescu la adresa lui Mircia Gutău, iar eliberarea certificatului de urbanism îi va permite lui Crinu Popescu să mutileze cu un kitsch de clădire centrul Râmnicului.

• Primarul din Voineasa, pesedistul Gheorghe Dobrin, se pare că are legături foarte puternice cu şeful său politic, însuşi preşedintele PSD, Victor Ponta. Spunem astfel pentru că Gheorghe Dobrin a statornicit o legătură foarte apropiată cu şeful Obştii Pociovaliştea, Ion Tomescu („cadorisit" prin 2004-2005 cu sute de hectare de pădure în Voineasa), asta pentru că ultimul dintre ei este chiar naşul de nuntă... al lui Victor Ponta. Tot atunci când preşedintele Obştii Pociovaliştea primea păduri prin Voineasa, Victor Ponta obţinea drept cadou de la Ion Tomescu mai multe terenuri în Baia de Fier, judeţul Gorj, terenuri pe care liderul PSD şi-a clădit... o frumuseţe de cabană. Căsuţa cu pitici din Baia de Fier este retrasă, iar priveliştea este mirifică. Cabana lui Victor Ponta a prins viaţă în urmă cu mai mulţi ani când, pentru a putea candida la funcţia de parlamentar, trebuia să aibă domiciliul pe judeţul Gorj.

• Omul Guvernului în relaţia cu Parlamentul, pe numele său de scenă Valentin Adrian Iliescu, pregăteşte un mega-chiolhan cu ocazia celei de-a doua Gale a Televiziunii Etalon, care va avea loc joi, 2 februarie 2012. Nu ştim ce priorităţi are domn ministru, dar îi spunem noi că mulţi dintre oamenii de la televiziunea pe care o păstoreşte nu şi-au mai luat salariile de câteva luni!

• Avem cu ce să ne „mândrim" peste Oceanul Atlantic. Vâlceanca Miruna Eugenia Lixandru, fostă învăţătoare la şcoala din Păuşeşti Măglaşi, a fost arestată de curând în Orlando Florida (SUA) pentru comiterea mai multor infracţiuni.

• Firma Blasova SRL din Mateeşti este favorizată de boşii mineri de la Berbeşti şi Alunu. Gheorghe Manasia joacă tare şi câştigă contracte barosane cu statul. Vom revenii cu detalii!

• .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe