PC este condus la Vâlcea de un măscărici: Nicu Gheorghe

duminică, 29 ianuarie 2012

• Liderul naţional, Daniel Constantin, pare iresponsabil!

PC este condus la Vâlcea de un măscărici: Nicu Gheorghe

Nicu Trandafir

Povesteam în ediţia trecută despre problemele de imagine, pe care le au în Vâlcea cei din USL datorită ciudatului individ Nicu Gheorghe, cel ce s-a autointitulat lider al PC. Ei bine la sfârşitul săptămânii trecute liberalii s-au trezit la sediu cu o delegaţie a PC Vâlcea condusă de Nicu Gheorghe şi Ionel Giuran.

Întâlnire caragialească

Deputatul Buican, senatorul Frâncu şi alţi lideri liberali au crezut că această delegaţie are mandatul Organizaţiei jJudeţene a PC de a negocia diferite candidaturi de consilieri locali, judeţeni şi de candidaturi pentru primării. Primarii conservatori din Vâlcea dar şi alţi membri din conducere habar nu aveau însă de întâlnire. Întâlnirea în care Nicu Gheorghe nu s-a jenat să-l înjure pe consilierul judeţean liberal Victor Popescu de mamă a fost una de tot râsul. Nici dacă ar fi fost drogaţi şi hipnotizaţi liderii liberali nu ar fi putut fi de acord cu pretenţiile aliaţilor din PC. Aceştia au cerut nici mai mult nici mai puţin decât 48 de candidaturi la primării din partea unor membrii PC. Asta în condiţiile în care au maxim 8 localităţi în care se pot bate cu şanse pentru a câştiga primăria. Dar asta nu era nimic faţă de alte cerinţe absurde. Marţi este şedinţă de Consiliu Judeţean. Normal ar fi fost ca liderii PC să ceară sprijinul liberalilor în Consiliul Judeţean pentru ca primarii PC din Vâlcea să primească fonduri mai importante necesare dezvoltării localităţilor respective. Ei bine delegaţia PC a cerut sprijin financiar pentru Ioneşti, unde PC nu are primar dar în schimb firmele lui Ionel Giuran au de recuperat vreo 60 de miliarde de lei pentru lucrări despre care vom discuta în altă ediţie. Apoi delegaţia PC a solicitat locuri în Consilii de Administraţie şi în AGA. Locuri care în prezent nu pot fi date decât cu sacrificarea unor reprezentanţi ai PNL sau PSD. Dar liberalii au aflat, pe surse, un lucru absolut îngrijorător.

Portret de lider USL

Nicu Gheorghe nu are domiciliul trecut în acte pe teritoriul judeţului Vâlcea ci pe o stradă din Sibiu. De altfel la Judecătoria Sibiu se află zeci de dosare pe rol în care Nicu Gheorghe figurează cu domiciliul în Sibiu. În mod normal el nici nu putea fi membru al unei organizaţii locale a PC din vreo localitate vâlceană cu atât mai puţin să ajungă preşedinte executiv la judeţ. La această informaţie se mai adaugă cea că recent Nicu Gheorghe a participat la o întâlnire a PDL Boişoara pentru stabilirea candidatului PDL pentru primăria din această comună precum şi informaţii, parţial verificate, că în ultima perioadă Nicu Gheorghe ar fi negociat cu conducerea Partidului Poporului din Vâlcea dar şi cu unii lideri PDL pentru a se muta într-una din aceste formaţiuni politice. Despre postul de televiziune care emite din Ţara Loviştei ilegal şi care a primit zeci de amenzi de la CNA am mai scris cu altă ocazie. Recent însă Nicu Gheorghe şi-a tras şi o publicaţie. Căutând fonduri pentru a ţine la linia de plutire acest ziar plin de atacuri nedocumentate împotriva unor oameni de afaceri şi politicieni Nicu Gheorghe şi-a trimis ziariştii mercenari să pună presiune pe primarii PC ca aceştia să le încheie nişte contracte publicitare cu primăriile. Nu este exclus ca presiunile să fi fost făcute şi asupra altor primari.

Cine este de fapt iresponsabil

Deci să rezumăm. Un individ care pare a avea serioase probleme psihice dar şi probleme juridice îi scoate din minţi pe liderii PSD şi PNL, face presiuni asupra primarilor PC, conduce o organizaţie neavând domiciliul în judeţul respectiv, cere locuri în CA şi AGA deşi liderii USL au declarat public că ei nu vor puterea pentru posturi, provoacă scandaluri de presă, îşi înjură liderii de la nivel naţional, poartă tratative pentru a trăda organizaţia în favoarea unor organizaţii PDL şi PP, negociază cu liberalii fără a avea mandat şi susţine candidaturile locale ale unor adversari. Ce trebuie să mai facă acest individ ca să fie exclus de către Conducerea Centrală a PC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe