La Prefectură şi primării este asigurat serviciul de permanenţă în caz de urgenţe

duminică, 29 ianuarie 2012

• Începând din 25 ianuarie,

La Prefectură şi primării este asigurat serviciul de permanenţă în caz de urgenţe

Prefectul Petre Ungureanu, subprefectul Ioan Filip şi membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au reunit din nou săptămâna trecută, în videoconferinţă cu secretarul de stat pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului, după ce miercuri au luat parte la videoconferinţa cu premierul, pe tema codurilor portocaliu şi galben instituite în ţară şi a măsurilor de combatere a efectelor fenomenelor meteo periculoase din aceste zile. La nivelul judeţului Vâlcea au fost luate o serie de măsuri pentru protecţia populaţiei, asigurarea funcţionării utilităţilor( energie electrică, apă, gaze, agent termic, telefonie) şi menţinerea drumurilor la parametrii necesari traficului fără întreruperi.

Populaţia a fost avertizată cu privire la prognoza meteo - cod galben pentru Vâlcea - şi la starea drumurilor din judeţ, serviciile medicale şi de ambulanţă au fost asigurate la parametrii normali, cu prioritate pentru persoanele aflate în stare de dificultate: dializaţi, gravide, persoane luate în evidenţă cu boli cronice. Măsuri speciale au fost luate şi pentru persoanele vârstnice singure ca şi pentru cele fără adăpost, prin grija autorităţilor locale şi a Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică.

Începând din 25 ianuarie 2012, la Instituţia Prefectului şi la primăriile din judeţ este asigurat serviciul de permanenţă, pentru a se putea interveni prompt în orice situaţie de urgenţă apărută. La această oră, în judeţul Vâlcea nu se înregistrează drumuri naţionale şi judeţene blocate, circulaţia desfăşurându-se pe acestea în condiţii de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe