Sparle si soparle

miercuri, 25 ianuarie 2012

Sparle si soparle

• Comunistul Ion Cîlea va rămâne în analele istoriei ca unicul preşedinte de consiliu judeţean care a avut... propria Horă a Unirii privată, organizată din orgoliu politic la doar 20 de metri de cea oficială. Pe un frig de crăpau pietrele, Cîlea i-a scos afară toţi cei vreo 200 de angajaţi din Consiliul Judeţean Vâlcea, plus câţiva rataţi şi pierde-vară de la PSD, şi i-a obligat să se prindă într-o dezorganizată Horă a Unirii. Însă, ceea ce a fost frapant a fost faptul că de la „evenimentul" lui Cîlea au lipsit cu desăvâşire partenerii liberali din USL, cei care probabil au vrut să se răzbune pe şeful PSD Vâlcea că nu a onorat cu prezenţa mitingul din Bucureşti, din 19 ianuarie.

• Potrivit site-ului Econtext, şeful Jandarmeriei Vâlcea, Liviu Rotariu, este... un oropsit al sorţii. Astfel, conform acestui clasament, jandarmul-şef Rotariu ridică un salariu lunar de doar 4.500 lei, cu mult sub veniturile omologului său de la Constanţa, care încasează în fiecare lună peste 7.100 lei. De aceea, şeful Jandarmeriei Vâlcea se află la coada clasamentului pe ţară în ceea ce priveşte nivelul salariilor.

• Nemulţumit de maşina pe care o are în dotare, berarul-şef şi campionul de Solitaire de la Serviciul Judeţean de Pază Vâlcea, Nicu Spiridon, vrea să-şi cumpere din banii instituţiei un autoturism de lux în valoare de peste 31.000 de euro. Poate n-ar fi nici o problemă acest aspect, dacă n-am vedea că oamenii de la acest serviciu care stau efectiv de pază în frig, ploaie şi întuneric sunt ţinuţi pe nişte salarii de mizerie, de 5-6 milioane de lei vechi.

• Senatorul Emilian Frâncu a început să se molipsească de la colegul său, deputatul Cristian Buican (supranumit şi Mr. Bâlbâl). Boala este cronică şi necesită tratament de urgenţă! Demagogie cronică plus limbaj de lemn cu paralizie parţială a neuronilor culturali.

• Secretarul general adjunct al PDL Vâlcea, Ştefan Prală, a fost în această săptămână ţinta unor diversiuni concentrate asupra sa. Concret, persoane „binevoitoare" din anturajul acestuia au lăsat să transpire informaţia că Ştefan Prală va pleca la UNPR şi, mai mult decât atât, că semnat deja şi adeziunea în acest sens. Miza: candidatura pe un colegiu la municipiul Râmnicu Vâlcea, cu susţinerea fostului primar Mircia Gutău. Aşa cum era normal, l-am sunat pe politicianul vizat care a dezminţit categoric acest zvon, spunând că: „Numai adversarii PDL-ului puteau să lanseze o asemenea informaţie răuvoitoare. Eu am muncit mult pentru acest partid şi nu voi pleca la UNPR. E adevărat că sunt prieten cu Mircia Gutău, dar de-aici şi până la înscrierea mea în UNPR e cale lungă. Fără îndoială, voi candida pe Colegiul Nord şi voi câştiga!" - a precizat Ştefan Prală. Timpul e înainte, trăim, vedem ce se mai întâmplă, puţini sunt politicienii vâlceni de onoare în zilele noastre. Noi nu avem nici o îndoială că Ştefan Prală este unul dintre ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe