Nicu Gheorghe un oportunist cu stofă de infractor

miercuri, 25 ianuarie 2012

USL Vâlcea are probleme mari din cauza conservatorilor

Nicu Gheorghe un oportunist cu stofă de infractor

Nicu Trandafir

Ca peste tot în ţară şi în Vâlcea USL are probleme mari datorită indivizilor aflaţi în prima linie şi pe care populaţia nu îi vrea, în ruptul capului, promovaţi în funcţii de răspundere. Poţi să fii nemulţumit de traiul pe care îl duci, poţi să vrei o schimbare a unora din cei care conduc primăriile, consiliul judeţean, care te reprezintă în Parlament, dar nu poţi fi atât de nebun încât să votezi anumite personaje apărute în ultima vreme pe eşicherul politic. Personaje care au comportament haotic, iresponsabil, pe care diferite organisme ale statului le-au trimis în instanţe pentru escrocherii, neplata datoriilor etc, care vor să ajungă în posturi publice dar nu sunt în stare să-şi administreze gospodăria proprie, societăţile comerciale pe care le au şi care calomniază conducerile partidelor din care fac parte.

Buican şi Frâncu aleg varianta pionului otrăvit

„Ziarul de Vâlcea" a relatat deja, alături de alte publicaţii locale, despre problemele pe care le are cu justiţia Nicu Gheorghe, individ ajuns prin fel de fel de manevre lipsite de democraţie în fruntea PC Vâlcea (Dumitru Buşe cred că s-ar răsuci în mormânt dacă ar ştii cine conduce organizaţia aceasta altădată o forţă politică respectabilă). Azi vom analiza însă comportamentul iresponsabil al liderilor PNL şi PSD din Vâlcea care girează cumva declaraţiile „musulmanului" cum este poreclit în Ţara Loviştei acest ipochimen politic.
Liberalii au nevoie de susţinerea mediatică acordată de presa centrală care este apropiată lui Dan Voiculescu şi Daniel Constantin. Şi liberalii mai au nevoie de voturile pe care primarii PC le pot aduce USL în Vâlcea. Atât deputatul Cristian Buican cât şi senatorul Emilian Frâncu ştiu asta foarte bine. Şi ei cunosc exact cum gândeşte şi ce fel de om este Nicu Gheorghe. Vom folosi în continuare declaraţii ale lui Nicu Gheorghe publicate în ziare care susţin pe faţă politica liberală . :„Daniel Constantin nu este un om pe care să-l scoţi în faţă ca partid. Daniel Constantin pare un băiat cu copilărie întârziată, care se şi comportă ca atare. Omul n-are nicio treabă, n-a fost în stare să citească nici până acum statutul PC-ului. De aceea, nu-l ştie şi ia decizii haotice, aşa, după ureche. În cazul organizaţiei de la Vâlcea, cum am mai spus, a luat nişte hotărâri greşite. „ ( 4 octombrie 2011 în Arena Vâlceană). Sau altă declaraţie şi mai şi : „USL a făcut nişte sondaje aşa cum le-a făcut. PSD şi PNL au atribuit PC-ului un procent mai mic decât în realitate, astfel încât conservatorii să nu poată avea prea multe pretenţii. Câţiva dintre conducătorii PC au acceptat această şmecherie pentru că îi interesează să le fie doar lor bine. Voiculescu primeşte preşedinţia Senatului, Daniel Constantin primeşte funcţia de ministru al Agriculturii şi toată lumea e fericită. .....Am fost şi rămân lângă PC, dar nu în condiţiile în care partidul serveşte interesele a doi oameni". ( 4 octombrie 2011 în Arena Vâlceană). Unde vrea de fapt să ajungă Nicu Gheorghe? Păi omul vrea să fie primar în Boişoara, localitate aflată în inima fiefului liberal vâlcean, localitate condusă de mai multe mandate de Petre Popescu, primar liberal care a fost mereu alături de deputatul Cristian Buican şi al cărui fiu, Victor Popescu, este consilier judeţean al PNL. Iată declaraţia lui Nicu Gheorghe care a înspăimântat sute de oameni din zonă, mai ales cei care ştiu despre „ afacerea mansarde" şi „ afacerea defrişări" : „Nu am intrat în politică pentru funcţii sau bani, nu trăiesc din politică. Iar pentru obiectivul pe care îl am eu la Boişoara, nu-mi trebuie neapărat PC-ul. Mă gândesc să candidez pentru funcţia de primar şi să scap această comunitate de Petre Popescu, actualul primar. S-au făcut sondaje de opinie, iar Popescu este pe locul 5. Degeaba dă sute de milioane la presă; presa nu-l va putea ajuta cu nimic. Degeaba tratează cu PD-L; PD-L nu-l va putea ajuta. Vreau să vă spun că, zilele trecute, senatorul Dorel Jurcan a fost acasă la Petre Popescu. Au stat de vorbă câteva ore. Dorel Jurcan este cel care a adus banii pentru canalizare".

 

Ion Câlea nu ştie ce fac liberalii

Preşedintele Consiliului Judeţean vrea un nou mandat. Nu vom discuta azi despre cât îl merită şi cât nu. Dar este surprinzător că un politician cu vechimea şi experienţa sa admite ca datorită unor aliaţi conjuncturali să piardă voturi importante. Axându-se în special pe zona de sud a judeţului Câlea a lăsat pe seama aliaţilor liberali campania din nord. Omul a gândit pragmatic : „ Dacă liberalii nu au candidat şi eu sunt candidatul USL înseamnă că vrând nevrând oamenii lui Buican şi simpatizanţii PNL din nord mă vor vota pe mine că doar nu o vota pe candidatul PDL". Numai că oamenii din nordul judeţului nu sunt nişte imbecili. Ei ştiu că Nicu Gheorghe este aliatul PSD deoarece PC face parte din USL. La alegeri vor participa şi alţi candidaţi la Consiliul Judeţean, va fi o ofertă largă. Iar cei care se tem sau l-au cunoscut pe Nicu Gheorghe vor fi foarte tentaţi să nu voteze pe Ion Câlea ci probabil vor alege o altă variantă. Mai ales dacă Nicu Gheorghe va fi candidatul USL pentru primăria Boişoara. Eu dacă aş candida la Consiliul Judeţean împotriva lui Câlea aş asocia la toate întâlnirile cu electoratul numele lui de al controversatului aşa zis om de afaceri Nicu Gheorghe. Aş fi prost dacă nu aş face asta! Pentru că nu sunt candidat, nici eu nici colegii din redacţie, vom publica în curând un material pentru a face publice interesele liberalilor care-l susţin pe acest oportunist născut din tenebrele crizei. Nu pentru a-l ajuta pe Câlea. Ci pentru a ajuta electoratul să voteze în cunoştinţă de cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe