Un tânăr vindea hârtii şi pietre în loc de... telefoane mobile

duminică, 22 ianuarie 2012

• Reţinut pentru înşelăciune

Un tânăr vindea hârtii şi pietre în loc de... telefoane mobile

La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciul Investigarea Fraudelor au reuşit prinderea în flagrant a lui Andrei D., de 23 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce ridica din incinta unui Oficiu Poştal suma de 3332 lei, reprezentând contravaloarea mai multor mandate poştale.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2011-ianuarie 2012 acesta a postat diferite oferte de vânzare, ce aveau ca obiect telefoane mobile, pe un site de cumpărături on-line. Astfel, fiind contactat de diverse persoane din ţară pentru achiziţionarea de telefoane mobile, acesta înainta prin poştă colete în care introducea, în loc de telefon mobil, hârtii şi pietre înfăşurate în hârtie de ziar, iar în momentul ridicării coletului, cumpărătorul plătea contravaloarea telefonului conform ofertei, respectiv o sumă cuprinsă între 80 - 120 lei.

Cu ocazia depistării, s-a procedat şi la efectuarea unei percheziţii domiciliare la locuinţa lui Andrei D., unde au fost identificate mai multe colete pregătite pentru expediere, în care erau pietre şi hârtii, alte materiale care erau utilizate pentru confecţionarea de colete, precum şi aproximativ 10 kg de pietre de dimensiuni relativ mici. Totodată a fost identificată o unitate de calculator conectată la internet, stick-uri pentru conectare la internet mobil, precum şi 320 formulare poştale necompletate.

În continuare se efectuează cercetări faţă de Andrei D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe