Sparle si soparle

miercuri, 11 ianuarie 2012

Sparle si soparle

• Combinatul chimic OLTCHIM Râmnicu Vâlcea riscă să fie deconectat în aceste zile de la reţeaua de energie electrică. Electrica SA a cerut din nou achitarea urgentă a datoriilor de 100 milioane de euro. Singura salvare ar fi încă un ordin venit de la Ministerul Economiei.Directorul Constantin Roibu neagă, în stilul caracteristic, că societatea a fost somată de Electrica şi susţine că datoria reeşalonată este plătită la zi. „Nu vă pot spune despre ce datorii este vorba, este un contract confidenţial între două companii comerciale", a declarat directorul general.

• Colericul ministru secretar de stat Valentin Adrian Iliescu a luat foc zilele trecute după ce a aflat cu unii angajaţii din cadrul Televiziunii Etalon i-au... spart contul de pe Facebook. Omul a făcut pe detectivul câteva ore, însă nu a aflat nimic concret cine este vinovatul. Supărat că nu l-a identificat pe făptaş, patronul VAI le-a aplicat o „corecţie" generală tuturor angajaţilor: a oprit plata salariilor pe o perioadă nedeterminată!

• Un ziar local dădea „informaţia" săptămâna trecută cum că fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, şi-a petrecut Revelionul în Spania, după ce a plătit suma de 700 de euro. Îi spunem noi că preşedintele UNPR Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, s-a distrat, a mâncat şi a ciocnit un pahar de şampanie la trecerea dintre ani în... Clubul Divino din Râmnicu Vâlcea, la un preţ de zece ori mai mic.

• Prefectul Petre Ungureanu s-a săturat până peste cap de atitudinile şi aroganţa lui Constantin Roibu şi i-a interzis acestuia accesul în sediul Prefecturii Vâlcea. Astfel că Roibu a primit „consemn" la toate intrările de la Prefectură pentru a nu fi lăsat de către jandarmi să pătrundă în biroul lui Petre Ungureanu. Se pare că prefectul şi-a dat seama că Roibu Constantin este un scandalagiu notoriu şi de aceea a dat dispoziţie să nu fie lăsat să intre în clădire. Cine nu ne crede, poate să consulte tabelul nominal cu persoanele care nu vor mai fi primite în audienţă în mandatului prefectului Petre Ungureanu, unde, la poziţia 21, figurează Roibu Constantin din... comuna Copăceni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe