Pseudo-deputatul Cristian Buican vorbeşte ca “proasta-n târg"

miercuri, 11 ianuarie 2012

„Vrabia mălai visează!"

Pseudo-deputatul Cristian Buican vorbeşte ca „proasta-n târg"

Victoraş Pupdosescu

Deputatul liberal Cristian Buican s-a trezit din nou că vorbeşte ca „proasta în târg". Pe loc repaus, răcane, nu te grăbi să-ţi chemi avocatul (ăla mic şi cu procese în cârcă, de-l cocoşează, de nu le mai ştie numărul, de „bun" ce este) să mai ticluiască, în limbaj de lemn şi pe dinafara profesiei, întâmpinări idioate. Fii şi tu ecologist şi cruţă lemnul sacrificat pentru hârtiile cu pricina. Aşadar, ca să înţelegi şi mătălică, expresia „proastă în târg" e una neaoşă, de-a noastră românească, nu are menirea de a jigni, ci doar de a stimula. Intelectual. Cei doi neuroni care se înghesuie. Cum s-a trezit proa..., pardon - Buican, că-i vorbeşte gura fără creier? Într-un interviu fluviu, taxat cu un titlu pe măsură de editor: „Deputatul liberal Cristian Buican visează cu ochii deschişi: Vrea să câştige totul pe Vâlcea" Chiar că visează!

Dar va cădea în curând din pat! Iată ce răspunde Buican la întrebarea: Care sunt criteriile pe care PNL Vâlcea le are în vedere la stabilirea candidaţilor la funcţiile de primari, consilieri locali, judeţeni şi parlamentari? Răspuns: „Pe lângă criteriile statutare obligatorii tuturor filialelor din ţară, consider că fiecare filială teritorială ar trebui să aibă criterii suplimentare atunci când se stabilesc candidaţii pentru alegerile locale şi parlamentare. În calitate de preşedinte al filialei Vâlcea, am ţinut în mod deosebit la profesionalismul candidatului, la seriozitatea intenţiilor sale în rezolvarea problemelor cetăţeanului şi la profilul moral al acestuia. Bineînţeles că la toate acestea se adaugă o serie de elemente ce ţin de notorietate, carismă, capacitatea de mobilizare a cetăţenilor, încrederea şi respectul semenilor.

Ştiu că este greu ca toţi candidaţii noştri să respecte toate aceste criterii, însă o selecţie riguroasă a acestora te poate feri de momente stânjenitoare, cum vedem în fiecare zi la PDL, care a reuşit contraperformanţa de a pune agramaţi în funcţii de miniştri, interlopi în funcţii de parlamentari sau lipitori de afişe în funcţii de directori. Vă asigur că PNL Vâlcea este într-o continuă campanie de selectare a celor mai buni candidaţi, deoarece noi am înţeles că fără seriozitate, profesionalism, moralitate şi onestitate nu poţi solicita votul cetăţenilor." Un răspuns lung cât o zi de post, o elucubraţie, vorbe în vânt. Buican vorbeşte despre profesionalism, seriozitate, moralitate, noţiuni care le sunt străine tuturor politicienilor, indiferent de culoare.

Adică, multă demagogie! Deputatul Bâl-Bâl vorbeşte despre funie în casa spânzuratului, despre agramaţii în funcţii de directori ai PDL-ului, interlopi în funcţii de parlamentari şi lipitorii de afişe în funcţie. Cine se uită la posturile locale de televiziune poate să constate lejer că Buican şi şleahta sa de pupincurişti (finii şi pretenii de cârciumă) sunt agramaţi. Interlopii sunt primiţi cu braţele deschise în PNL, iar lipitorii de afişe ai liberalilor au ocupat şi unii dintre ei încă mai ocupă funcţii de directori. Aşa că tot ce spui Buicane este apă de ploaie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe