Inventatorul presei gen "Sex şi crimă" se află în Parlamentul României

miercuri, 11 ianuarie 2012

În atenţia liberalilor oneşti şi cu bun simţ!

Inventatorul presei gen "Sex şi crimă" se află în Parlamentul României

Gheorghe Smeoreanu (www.criterii.ro)

Cel care a editat, în primele zile de după revoluţie, revista "Sex şi crimă" se numeşte Emilian Frâncu şi este senator PNL de Vâlcea. Trebuie să fii plin de tupeu ca după ce inventezi presa de gang din România să vii şi să dai lecţii de moralitate în forul democratic al ţării. Emilian Frâncu ştie însă că în această ţară chiar aşa se petrec lucrurile, adică un individ care şi-a luat primul salariu în democraţie din sex şi crimă trebuie neapărat să ajungă pe una dintre cele mai înalte trepte ale ierarhiei politice.

Acum, senatorul "Sex şi crimă" vrea să fie conectat la un buget mare şi a decis să candideze la postul de primar la municipiului Rm. Vâlcea. Omul are un tupeu inimaginabil şi cere voturile oamenilor serioşi, familişti şi cu frică de Dumnezeu în condiţiile în care un post local de televiziune a difuzat, în urmă cu câţiva ani, imagini cu Frâncu care dezbrăca adolescente şi le studia cu priviri libidinoase sub pretext că face casting pentru a le promova în presă. Perversa selecţie a fost filmată de organizator, probabil pentru a se desfăta apoi, în intimidate, cu imaginile.

Acesta este omul din gura căruia nu auzi acum decât cuvinte mari despre virtute, patriotism, patrie, solidaritate umană. Vorba lui Eminescu:
"Au de patrie, virtute, nu vorbește liberalul, / De ai crede că viața-i e curată ca cristalul?
Românii par a fi uşor de dus de nas din moment ce acest individ a ajuns parlamentar. Ar fi însă o crimă (cu sex, desigur) dacă ar reuşi să stea şi într-un fotoliu de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe