Gruparea din Zăvoi are doar două noutăţi în lot dar se speră la noi transferuri

miercuri, 11 ianuarie 2012

Fotbal, Liga a II-a
Mitu a sunat adunarea pentru fotbaliştii de la CSM

Gruparea din Zăvoi are doar două noutăţi în lot dar se speră la noi transferuri

Tehnicianul principal al echipei de fotbal CS Municipal a sunat adunarea la începutul acestei săptămâni. Formaţia vâlceană a terminat turul de campionat pe un loc retrogradant şi are ca obiectiv rămânerea în cel de-al doilea eşalon fotbalistic. Au fost prezenţi toţi jucătorii, mai puţin Alexandru Vlăduţi, atacantul care ţi-a reziliat contractul cu gruparea din Zăvoi şi îşi va căuta o nouă echipă în perioada următoare. La capitolul noutăţi, CS Municipal nu se poate lăuda decât cu două nume doi: Dacian Vizitiu, de la FC Oltchim, aflat în probe şi Dan Balauru, care a mai jucat la Vâlcea şi a fost unul dintre golgheterii echipei. „Mai sunt şi alţi fotbalişti pe care îl vom avea în probe. Nu ştim prea multe despre ei, majoritatea sunt tineri. Îi vom vedea la lucru în zilele următoare şi vom vedea cine rămâne şi cine nu. Depinde de valoarea pe care o au dar şi de pretenţiile financiare", a declarat antrenorul secund al formaţiei oltene, Dumitru Teleşpan.

Marius Mitu a decis ca prima săptămână să fie destinată readaptării la efort a elevilor săi după care se va intra în perioada de cantonament centralizat, tot la baza sportivă din Zăvoi. „Vom avea şi multe meciuri amicale, contra unor formaţii de toate cele trei eşaloanele. Este posibil să participăm şi la un turneu amical", a completat Teleşpan. Până la intrarea în cantonament, este posibil să mai vină şi alţi fotbalişti noi, numele experimentatului Dulcea fiind cel mai vehiculat în ultima perioadă. În ceea ce priveşte şansele de evitare ale retrogradării, fotbaliştii sunt optimişti. „Trebuie să o scoatem la capăt. Ne vom pregăti foarte bine şi în retur ne vom revanşa faţă de spectatorii pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la meciuri", au spus în cor elevii lui Marius Mitu.

Nu se fac schimbări pe banca tehnică

În ceea ce priveşte zvonurile conform cărora CS Municipal ar putea avea în retur un nou tehnician principal, acestea sunt infirmate categoric de conducerea clubului. Marius Mitu are parte de sprijin total şi îi va avea colaboratori, în continuare, pe Mitică Teleşpan şi Robert Tufişi. CS Municipal a terminat prima parte a campionatului pe locul 14 al clasamentului, cu numai 14 puncte. Gruparea din Zăvoi este la numai două puncte distanţă de primul loc care asigură prezenţa în continuare în Liga a II-a dar va avea parte de un retur de campionat complicat, cu meciuri în deplasare pe terenul multora dintre contracandidatele la salvare.

Nu mai este pagină de prezentare

Din păcate, CS Municipal nu mai are parte de o pagină de internet de prezentare care a fost suspendată din motive pe care nu le cunoaştem. De statistica turului de campionat s-a ocupat fostul colaborator al formaţiei din Zăvoi, Teo Prisăcaru, cel care a postat-o pe pagina de net personală: http://imipasadevalcea.wordpress.com. În prima jumătate a sezonului cele mai multe minute jucate au fost trecut în contul fotbaliştilor: Octavian Vasile (1.245), Bogdan Vătăjelu (1.168) şi Ionuţ Popescu (1.107) iar cele mai puţine la: Marius Iorga (90), Marian Chiripuş (80) şi Dorian Eremia (70). CS Municipal a fost văzută de 13.200 spectatori, o medie de aporoximativ 880 de spectatori pe meci, 7200 pe propriul teren, 6000 în deplasare. Cei mai mulţi spectatori au fost la partida cu FC Timişoara, din etapa a 15-a contra echipei FC Timişoara şi cei mai puţini, 200, la disputa cu echipa Chindia Târgovişte.

Handbal feminin

Neagu revine peste trei luni

Handbalista Oltchimului, Cristina Neagu, s-a întors din Statele Unite ale Americii unde a plecat la începutul anului pentru un ultim control medical după intervenţia chirurgicală suferită. Potrivit conducerii clubului, Cristina ar putea reveni pe teren în luna aprilie a acestui an, dacă perioada de recuperare se va termina cu bine. Neagu va rata astfel meciurile din grupele principale ale Ligii Campionilor şi ar mai putea ajuta echipa numai într-o eventuală semifinală, în cazul în care elevele lui Radu Voina vor obţine calificarea. Handbalista de 23 de ani nu a mai jucat un meci oficial de aproape un an de zile după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la umărul drept. După această intervenţie chirurgicală au fost multe declaraţii contradictorii cu privire la perioada de recuperare. Sportivii care au trecut prin astfel de operaţii, printre care şi actualul antrenor al Oltchimului, au atenţionat că revenirea va fi dificilă şi recuperarea de lungă durată. "Veştile sunt bune. Umărul Cristinei arată foarte bine, este recuperat în proporţie de 70%. Încă nu se pune problema să joace acum, dar după încă o perioadă de recuperare, dacă totul decurge conform planului, poate începe în aprilie antrenamentele cu mingea. Îmbucurător este că stă foarte bine cu umărul, el va fi vindecat în totalitate. Norocul ei este că a găsit un medic excelent în Statele Unite, care a mai tratat cazuri similare la jucători de baseball, din liga profesionistă americană", a declarat preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe