Danemarca oferă 75 de locuri de muncă pentru lucrători români în agricultură

miercuri, 11 ianuarie 2012

• La începutul anului 2012,

Danemarca oferă 75 de locuri de muncă pentru lucrători români în agricultură

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 15 februarie 2012 (locatia se va stabili ulterior), bursa locurilor de munca sezoniere în sectorul agricol din Danemarca. Danemarca ofera circa 75 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura, pentru a recolta căpşuni, mazăre, zmeură, a altor legume si fructe. Un grup de angajatori şi consilieri EURES danezi vor veni în Romania pentru a intervieva candidaţii care au aplicat un CV on line, în limba engleză, pe website-ul www.seasonalwork.dk.

Perioadele de lucru: sfarsitul lunii mai - noiembrie, functie de tipul recoltelor (capsuni, zmeura, mazare, etc.). Cerinţe: vârstă minimă - 18 ani; cunoştinţe de limba engleză nivel mediu; muncă fizică grea; experienta in munca agricola constituie un avantaj; munca anterioara in ferme daneze constituie un avantaj. Este obligatoriu ca fiecare candidat să îşi înregistreze on line CV-ul, în limba engleză, pe site-ul danez www.seasonalwork.dk. Data ultimei aplicaţii pe acest site este 06 februarie 2012!
„Persoanele care nu se înregistrează pe acest site sau care nu completează corect aplicaţia şi CV-ul nu vor fi invitate să participe la selecţie.

Preselecţia persoanelor care vor fi invitate să participe la interviu aparţine în totalitate angajatorilor sau consilierilor Eures danezi! Înştiinţarea persoanelor selectate de către angajatorii danezi pentru a participa la Bursa se va face de către consilierul Eures din cadrul AJOFM, din judeţul de domiciliu al candidatului (in instiintare se vor prezenta detalii cu privire la locatia si programul bursei, precum si actele ce trebuie aduse de candidat in ziua interviului)", a ţinut să menţioneze Dumitru Nicu Cornoiu, directorul AJOFM Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe