16 vâlceni au ajuns la spital după ce au mâncat, de Revelion, la Restaurantul OK Events - Nord

miercuri, 4 ianuarie 2012

Bilă neagră pentru afaceristul Doru Paraschiv!

16 vâlceni au ajuns la spital după ce au mâncat, de Revelion, la Restaurantul OK Events - Nord

Trei dintre pacienţi sunt internaţi în secţia Boli Infecţioase, restul preferând să fie trataţi în ambulatoriu. Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea a pornit o anchetă, nefiind exclus ca unul dintre angajaţi să fie purtătorul microbului.

Un telefon anonim care s-a dat luni la Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea, anunţa că mai multe persoane care au petrecut noaptea de Revelion la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Râmnicu Vâlcea, acuză dureri abdominale şi diaree. „Noi am luat în calcul telefonul şi am demarat o anchetă trimiţând echipe atât la localul respectiv cât şi să stea de vorbă cu pacienţii. 

De la începutul anului şi până astăzi, 3 ianuarie, un număr de 16 persoane care au participat la Revelionul respectiv s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea cu tulburări digestive, iar trei dintre dintre ele au fost interante, celelalte 13 refuzând internarea, fiind sub tratament în ambulatoriu", a spus dr. Maria Murăruş, şeful DSP Vâlcea. Analizele de laborator care s-au luat vor fi gata în maximum trei zile, iar atunci vom cunoaşte cauza îmbolnăvirilor. Echipa de anchetă nu exclude ca unul dintre angajaţii localului să fie purtătorul unui microb care să fi provocat aceste manifestări. Sursa: www.adevarul.ro

NR - Mai multe surse ne-au confirmat faptul că localul unde au petrecut cei 16 vâlceni este Restaurantul OK Events Nord, al cărui proprietar este omul de afaceri Doru Paraschiv, soţul directoarei economice a Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea, Roxana Paraschiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe