Sparle si soparle

miercuri, 14 decembrie 2011

Sparle si soparle

• De acum nu mai este nici un secret că Florinel Butnaru, şeful de la Autoritatea Rutieră Română (ARR) Vâlcea, este de o... prostie rară. Se vede de la 1.000 de kilometri că omul are susţinere politică şi „de afaceri" pentru a ocupa acest post pentru că altfel nu ne-am explica de ce acest ipochimen abia trece la limită examenele şi evaluările profesionale. Concret, luna trecută, la Ministerul Transporturilor s-a organizat concursul pentru reevaluarea tuturor angajaţilor din ţară de la autorităţile rutiere şi registrele auto. Scopul acestei reevaluări a fost acela de a selecta personalul pentru noua instituţie creată din fuziunea celor două agenţii, instituţie care se numeşte Inspecţia de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. Dintre miile de candidaţi, numai controversatul Florinel Butnaru a luat una dintre cele mai mici note din ţară la examenul de evaluare (52,5), în condiţiile în care nota minimă de admitere era de 50.

• Proprietarul restaurantului care urmează să se deschidă peste câteva zile în centrul Râmnicului se poate considera de acum... în faliment. Clădirea în care a funcţionat odată BRD Vâlcea (dintre Prefectura Vâlcea şi sediul CEC Bank) avea într-adevăr nevoie urgentă de modernizare şi reabilitare, însă principala hibă a noul restaurant... este gardul care înconjoară imobilul. Nu putem înţelege cum un restaurant de lux, cu funcţiune publică, din centrul unui municipiu, poate fi înconjurat de un gard inestetic şi fără nici un fel de utilitate!?!

• Spre iritarea totală a directorului de la Oltchim, Constantin Roibu, actualul preşedinte al consiliului de administraţie, mult mai tânărul Constantin Dascălu, pare dispus la unele concesii cu acţionarul minoritar PCC SE. De fapt, Dascălu a fost cel care a insistat la şedinţa acţionarilor din 7 decembrie să se aprobe propunerea de iniţiere a unor discuţii cu cei de la PCC SE în vederea găsirii unor soluţii de redresare a combinatului chimic.

• Genialul manager Constantin Roibu se ţine scai de nădragii noştri, să ne milostivim să-i dăm câţiva crăiţari. Şi noi, de-ai naibii ce suntem, nu vrem să-i dăm nici măcar un şfanţ! Baronul chimic nu a înţeles nici până acum că îşi cheltuieşte aiurea „agoniseala" cu avocaţii, care, lacomi cum sunt, îl bagă la cheltuieli inutile. Aşadar, să fie clar: de la noi nu va vedea Roibu nici un leu şi nici nu-i vom publica vreodată vreo hotărâre judecătorească în ziar! Şi ne menţinem toate afirmaţiile din articolele scrise până acum despre Domnia Sa! Omul nostru are nevoie de bani pentru a-şi ajuta odrasla, mare patron la Chempro Chemicals SRL, care are datorii de peste două miliarde de lei la bugetul de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe