Deputatul Dan Mazilu şi fostul primar Mircia Gutău au inaugurat noul sediu al UNPR Vâlcea

duminică, 11 decembrie 2011

• În prezenţa a peste 300 de membri şi simpatizanţi,

Deputatul Dan Mazilu şi fostul primar Mircia Gutău au inaugurat noul sediu al UNPR Vâlcea

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc festivitatea de inaugurare a noului sediu al Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Vâlcea, situat lângă bariera de cale ferată din dreptul bulevardului Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea. Deputatul Dan Constantin Mazilu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a UNPR Vâlcea, şi Mircia Gutău, preşedintele interimar al Organizaţiei Municipale UNPR Râmnicu Vâlcea, au tăiat panglica inaugurală a noului sediu în prezenţa a peste 300 de membri şi simpatizanţi. Printre numeroşii invitaţi prezenţi la eveniment i-am remarcat pe următorii: vicepreşedintele UNPR, Gheorghe Bica (rector al Universităţii Spiru Haret), primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, subprefectul Ioan Filip, deputatul Samoil Vîlcu, senatorul Dorel Jurcan, precum şi consilieri municipali şi alţi reprezentanţi ai Partidului Democrat Liberal. Curtea noului sediu al UNPR a fost plină de membri de partid şi simpatizanţi care au scandat numele lui Mircia Gutău, dar şi al deputatului Dan Mazilu.

„Vreau să vă mulţumesc pentru prezenţa dumneavoastră în număr foarte mare la inaugurarea sediului UNPR. Vreau să vă spun că vom merge pe principiul pe care deja îl cunoaşteţi, şi anume să vorbim puţin şi să facem cât mai mult. Aşa cum mă cunoaşteţi, voi face în continuare doar politica cetăţeanului. Inaugurăm astăzi unul dintre cele mai frumoase sedii de partid din municipiu. Mă bucur că sunteţi atât de mulţi aproape de noi. Vreau să le mulţumesc şi invitaţilor noştri speciali care sunt alături de noi, domnul primar Romeo Rădulescu, domnul senator Dorel Jurcan, domnul deputat Samoil Vîlcu şi domnul subprefect Ioan Filip, şi vreau să vă asigur de întreaga noastră colaborare şi că avem poarta deschisă, numai că ea trebuie să fie deschisă din ambele părţi. Le mulţumesc celor care au încredere în mine şi în echipa UNPR-ului şi vreau să facem o surpriză frumoasă atât în municipiul Râmnicu Vâlcea, cât şi în judeţul nostru", a spus liderul interimar al UNPR Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, la inaugurarea sediului partidului. La rândul său, deputatul Dan Mazilu, preşedintele UNPR Vâlcea, le-a mulţumit celor prezenţi la eveniment şi le-a spus că au făcut o alegere bună venind alături de UNPR.

La conferinţa de presă ce a urmat acestui eveniment, conducerea UNPR Vâlcea a anunţat că, de câteva săptămâni, Mircia Gutău a fost numit de Biroul Politic Executiv preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale a UNPR Râmnicu Vâlcea, în locul omului de afaceri Gheorghe Udubae, care a fost desemnat vicepreşedinte la organizaţia judeţeană a partidului. De altfel, deputatul Dan Mazilu a anunţat că după sărbători sau în primăvara anului 2012 se vor organiza alegeri pentru desemnarea conducerii Organizaţiei Municipale a UNPR Râmnicu Vâlcea. „Atunci, când m-am înrolat în UNPR, am spus că alături de domnul Mazilu vom forma o echipă extraordinară, o echipă invincibilă, iar acest lucru se va vedea la vot. Dar, până la vot, era bine să construim pentru partid o casă nouă, o casă reprezentativă pentru că eu sunt un om al faptelor şi nu al vorbelor. Am confirmat acest lucru în cele două mandate de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Ne dorim acum ca şi partidul să se ridice la nivelul sediului. Avem cel mai mare sediu de partid din Râmnicu Vâlcea şi, de aceea, ne dorim ca UNPR să fie pe primul loc la alegeri în judeţul Vâlcea. Din cele 89 de secţii de votare, câte există în Râmnicu Vâlcea, la 76 avem deja organizaţii UNPR făcute. O foarte bună organizare duce cu siguranţă la un succes. La Râmnicu Vâlcea ne-am propus să câştigăm primăria. Avem deja 750 de membri înscrişi la Organizaţia Municipală a UNPR Râmnicu Vâlcea", a precizat fostul primar al Râmnicului, Mircia Gutău, în cadrul unei conferinţe de presă.

(Petre Coman)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe