Sparle si soparle

miercuri, 7 decembrie 2011

Sparle si soparle

• Directorul de la Salrom Râmnicu Vâlcea, eternul şi fascinantul, Marius Tănasie, se va muta în anul 2012 în casă nouă. Şi nu în orice fel de căsuţă, ci o vilă impozantă pe strada G.Bacovia 21A din municipiul Râmnicu Vâlcea. Construcţia pentru care a obţinut de curând autorizaţie de construcţie va avea demisol, parter şi mansardă.

• Consilierului de taină al preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea, i-a sărit de curând ţandăra într-o emisiune TV. Motivul: a fost întrebat de moderatoarea Marielena Popa, din ce trăieşte? Revoltat din cale afară, Dumitru Lovin, că despre el e vorba, s-a răstit furios la ziaristă, de parcă i s-ar fi adus cel mai grav afront. Chiar aşa, domnule Lovin, ce afaceri mai învârtiţi? În afară de cele cu termopane Ramplast-Oltchim, că pe acelea ştim că le-aţi... lichidat?!

• Omul de afaceri din comuna Păuşeşti Otăsău, Virgi Covercă, şi-a construit în capitala de judeţ un palat ce rivalizează cu „castelele" conaţionalilor de la Strehaia. Un kitsch îngrozitor, ce zgârâie retina!

• Mai nou, directorul general de la Oltchim a luat o hotărâre prin care liderii de sindicat sunt scutiţi de şomaj pentru „merite" deosebite. Ei sunt cei de care Oltchim-ul nu se poate lipsi! Sunt cei mai buni meseriaşi din combinat!

• Deputatul Aurel Vladoiu a reuşit să pună bani la ciorap din „amărâtul" de salariu de la Camera Deputaţilor şi a înlocuit acoperişul vilei din strada Aurel Lt.Costeanu. De asemenea, parlamentarul pesedist a reuşit să finiseze recent şi faţadele aceleiaşi construcţii. Despre constructor sstttt, linişte, vorbim în şoaptă. Ce rău se mai trăieşte în...Opoziţie!

• Din nou, absolut jenantă prestaţia liderului de sindicat Mihai Diculoiu şi a celor 20 de ciraci chemaţi în faţa sediului Oltchim să protesteze împotriva „imperialiştilor" de la compania PCC SE veniţi la şedinţa acţionarilor din 7 decembrie. Este evident că totul a fost regizat din umbră de „Roibu-Împărat", iar Diculoiu juca rolul omului de paie menit să-i facă pe plac directorului de la Oltchim. Din fericire, manifestaţia cuplului Diculoiu-Roibu nu a degenerat ca în urmă cu trei luni, când Zaremba a fost luat la ţintă de către „sindicaliştii" de la Oltchim cu... nuci şi apă. Ciracii lui Roibu au anunţat că merg mai departe şi vor să se deplaseze săptămâna viitoare la ministrul Economiei, Ion Ariton, pentru a-i cere din nou sprijinul pentru salvarea Oltchim-ului. Îi propunem lui mister Diculoiu să se înarmeze cu următoarele alimente drept muniţie împotriva ministrului Ariton: nuci, ouă, roşii şi afine.

• Tot de la Oltchim vin din nou veşti proaste: directorul Roibu a scăpat de demitere la şedinţa AGA de miercuri, 7 decembrie, cu ajutorul nemijlocit al acţionarului majoritar - Ministerul Economiei. Probabil că este ultima dată când Roibu fentează demiterea pentru că deja se pregăteşte privatizarea Oltchim, iar noul proprietar ce va fi instalat în luna aprilie 2012 nu-l va păstra în „schemă" pe eternul manager....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe