O minoră de 17 ani este dată dispărută

miercuri, 7 decembrie 2011

O minoră de 17 ani este dată dispărută

• Dacă aveţi informaţii care pot duce la identificarea acesteia nu ezitaţi să apelaţi 112 sau să anunţaţi cea mai apropiată unitate de poliţie!

La data de 06 decembrie a.c., ora 16.20, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că Tudoroiu Elena - Cristina, de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Rm. Vâlcea, unde locuieşte fără forme legale şi nu a mai revenit.
În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a stabilit faptul că minora, în data de 05 decembrie, nu a mers la şcoală, ci a plecat în judeţul Gorj, comuna Mătăsari, unde are un prieten.
În continuare, se întreprind activităţi de identificare a minorei Tudoroiu Elena - Cristina în vederea reintegrării acesteia în familie.

Semnalmente: 1,50 - 1,59 m înălţime, 40-49kg, păr şaten, ochii căprui, buze subţiri. Nu are semne particulare.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această tânără sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei

Accident rutier grav la Drăgăşani

La data de 06 decembrie, ora 19.50, în municipiul Drăgăşani, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui pieton.
Astfel, Marius V., de 32 de ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, pe strada Tudor Vladimirescu, l-a accidentat grav pe
Cristian B., de 20 ani, din aceeaşi localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Drăgăşani, unde a fost diagnosticat cu „fractură oase gambă dreapta, traumatism cranio - facial".
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Poliţiştii au identificat suspecţii în cazul unui furt

La data de 06 decembrie, ora 00.30, poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă SNUAU 112 cu privire la faptul că, la o staţie peco de pe strada Gib Mihăescu din municipiul Rm. Vâlcea, două persoane de sex masculin au alimentat autoturismul cu care se deplasau, cu cantitatea de 52 de litri de motorină în valoare de 288 lei şi ulterior au părăsit staţia peco fără să achite contravaloarea carburantului.
La scurt timp după aflarea semnalmentelor persoanelor în cauză, aceştia au fost identificaţi de poliţişti, în timp ce circulau pe D.N. 67, la intersecţia D.N. 7 cu D.N. 67.
Este vorba de Cătălin A., de 22 ani, din oraşul Băile Olăneşti şi Damian M., de 32 ani, din localitatea Valea Cheii.
Faţă de cei doi tineri se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, urmând a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Vâlcea.

 

5 persoane sunt cercetate pentru furt de Poliţiştii de la Transporturi Feroviare

În data de 06 decembrie, ora 14.15, poliţiştii de la Postul de Poliţie T.F. Călimănești au fost sesizați de Mircea V., administratorul unei societăţi comerciale din Sibiu, cu punctul de lucru în localitatea Râul Vadului, cu privire la faptul că, în noaptea de 05/06 decembrie, autori necunoscuți i-au sustras, din incinta societății situată în perimetrul punctului de oprire CFR Râul Vadului, un circular pentru tăiat lemne în valoare de aproximativ 7.000 lei.
Cu ocazia deplasării la fața locului, echipa operativă a constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind că circularul, în greutate de aproximativ 250 kg, a fost sustras cu un autoturism, perimetrul gaterului nefiind asigurat cu pază și nici cu gard împrejmuitor.
În urma investigațiilor efectuate poliţiştii i-au identificat pe M. C., de 17 ani, A. D. de 16 ani, D. E. de 17 ani, Cristian Z., de 30 ani, Cristinel Ş., de 44 ani, toți din comuna Câineni, care în seara zilei de 05 decembrie s-au deplasat cu o

autoutilitară în punctul oprire CF Râul Vadului, la gaterul lui Mircea V., de unde au sustras circularul pe care, contra sumei de 1.000 lei i l-au dus lui Daneș Z., din localitate.
Bunul sustras a fost recuperat şi înapoiat proprietarului, iar suspecţilor le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe