Sparle si soparle

duminică, 4 decembrie 2011

Sparle si soparle

• De pe site-ul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispărut în mod inexplicabil toate informaţiile privitoare la PUZ-ul realizat pentru „virtualul" cartier Temelie. Cineva „bine intenţionat" a dispus ştergerea acestor date care ne-ar fi putut edifica în legătură cu misterioşii proprietari ai terenului de 60.000 mp din punctul „La meri" de la intrarea de nord a oraşului Râmnicu Vâlcea.

• Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea a omis să prezinte presei o informaţie extrem de interesantă: recent la şantierul deschis pentru construcţia complexului Dedeman a avut loc un accident foarte grav de muncă. Din informaţiile noastre, muncitorul respectiv nu avea carte de muncă, iar firma de construcţii, SC Protectchim SA, a tras toate sforile pentru ca incidentul respectiv să nu ajungă la urechile presei. Aşteptăm un punct de vedere oficial de la conducerea ITM Vâlcea.

• Un politruc de factură bolşevică murdăreşte căsuţele electronice ale ziarelor vâlcene cu informaţii bombastice despre înfiinţarea unui partid fantomă (la prezent şi viitor): Partidul Dreptăţii Sociale. Şeful acestei formaţiuni politice va fi celebrul clovn politic Mircea Geoană, poreclit „Mihaela, dragostea mea!"

• Mihaela Chirvasiu este magistratul de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea care l-a „înfundat" pe avocatul şi consilierul judeţean PDL Petre Grigore în procesul ce i-a fost intentat de către prefectul Petre Ungureanu. În urmă cu aproape un an, Petre Grigore a dat mai multe declaraţii în exclusivitate Ziarului de Vâlcea şi în care îl asimila pe prefectul Petre Ungureanu cu... un interlop: „Între anii 1994 şi 1996 îşi crease o reţea de hoţi în Austria şi Germania, care furau piese auto şi autoturisme, pe care apoi le comercializau în Ungaria şi România". Oricum, avocatul Petre Grigore a făcut recurs la decizia Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, recurs ce se va judeca în luna septembrie 2012 la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

• În cadrul şedinţei Consiliului Local, primarul Romeo Rădulescu a făcut câteva dezvăluiri interesante despre firma Urban.... Astfel, am aflat că oamenii lui Doru Florescu descarcă ilegal gunoiul strâns din Vâlcea la deponia de la Horezu, iar pentru colectarea „mizeriei" din mai multe localităţi din judeţ (exclusiv Râmnicul), Urban se foloseşte de alte firme!

• Narcisa Urea, directoarea de la Agenţia de Protecţie a Mediului Vâlcea, se poate considera o femeie fericită şi împlinită. Nu, nu din punct de vedere profesional, ci din cel... sentimental. Acum, la 43 de ani, doamna Narcisa Urea urmează să-şi unească destinele cu alesul inimii ei, pe numele său Ion Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe