Drept la replică

duminică, 4 decembrie 2011

Drept la replică

Domnule redactor şef Petre Coman! Am constatat că vă număraţi printre jurnaliştii din presa locală care au făcut o adevărată fixaţie pe averea prefectului. În condiţiile în care aceasta este la vedere de ani de zile, în declaraţia de avere impusă de calitatea mea de persoană publică, speculaţiile privind provenienţa ei sunt cel puţin ridicole. Cu atât mai mult cu cât insinuaţi că averea mi-ar fi crescut „exponenţial" în timpul mandatului de prefect.

Pe acest subiect nu pot exista dubii, nici interpretări. Există organe ale statului, abilitate în domeniu, cărora vă puteţi adresa dacă aveţi vreo probă care să susţină ceea ce aţi scris. Dacă nu aveţi, vă expuneţi unui proces pe care, în calitate de parte lezată, nu voi ezita să-l intentez. Vă asigur că nu este obligaţia mea să vă arăt cum se citeşte corect o declaraţie de avere.

Şi că moştenirile primite nu reprezintă un act reprobabil şi reproşabil, ci o pierdere de familie. Poate că nu sunteţi la curent, dar vremea egalitarismului comunist a trecut cam de 20 de ani, iar sintagma „sărac, dar cinstit", în care păreţi ancorat, nu mai corespunde realităţilor secolului XXI. Solicit să sesizaţi organele abilitate în cazul în care dispuneţi de probe, iar în caz contrar, să faceţi rectificarea cuvenită în publicaţia în care semnaţi.

Petre Ungureanu,
Prefectul judeţului Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe