Sparle si soparle

miercuri, 23 noiembrie 2011

Sparle si soparle

• Ministerul Economiei a anunţat că a hotărât să prelungească cu o săptămână data limită până la care cei interesanţi pot depune oferte pentru alegerea consultantului pentru privatizarea Oltchim. Instituţia ar fi trebuit să aleagă la începutul acestei săptămâni consultantul în cadrul procesului de privatizare al combinatului chimic, însă ofertele vor fi deschise cu o săptămână mai târziu, respectiv pe data 28 noiembrie la ora 11:00, a anunţat Ministerul Economiei. Oltchim este pe lista de privatizare a statului, procedură care ar urma să se deruleze anul viitor.

• Inexplicabil şi imoral a fost gestul lui Ion Cîlea atunci când a votat marţi în Comitetul Executiv Naţional pentru excluderea din PSD a lui Mircea Geoană. Repetăm, social-democratul Ion Cîlea a fost un mare admirator al fostului preşedinte al Senatului, iar acum, la „cântatul cocoşilor", s-a întors cu 180 de grade şi a votat pentru excludere. Cu tristeţe în glas mai spunem doar că Ion Cîlea deţine funcţia de vicepreşedinte al PSD, iar din această postură putea să aibă un cuvânt greu în favoarea fostului său prieten, Mircea Geoană... Greşim noi, domnule Cîlea?

• Cei de la Socom Moda Sârguinţa continuă bătaia de joc la adresa legii şi a populaţiei din Râmnicu Vâlcea. După ce au amânat într-un mod arogant aplicarea unei hotărâri de consiliu local, oamenii lui Catrinoiu care deţin clădirea din centrul Râmnicului (dintre River Plaza Mall şi Winmarkt Mall) nu se omoară deloc să-şi modernizeze imobilul, după mai bine de trei luni de la demolarea porţiunii dinspre Calea lui Traian.

• Prietenia politică dintre Ion Cîlea şi Iulian Comănescu nu avea cum să nu se lase cu „urmări": ultimul dintre ei a obţinut de la preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea ordinul de numire a lui Horaţiu Comănescu în funcţia de director general adjunct la Centrul de Expoziţii şi Congrese Călimăneşti. Cine nu ştie, trebuie să spunem că Horaţiu este chiar fiul lui Iulian Comănescu, iar Consiliul Judeţean Vâlcea este acţionar majoritar la SC Oltexpo SA, societatea care administrează Centrul de la Seaca-Călimăneşti. Rămânem tot „în zonă" şi mai remarcăm faptul că directorul general al centrului, Eugen Scarlat, ridică un salariu lunar de circa 50 milioane de lei vechi, deşi rezultatele întârzie să apară....

• Mesaj primit pe adresa electronică a ziarului de la un cititor revoltat: „Săptămâna trecută eram de acord să-i acordăm o bilă albă primarului Romeo Rădulescu, "care a raspuns pozitiv doleantelor..cetăţenilor exasperaţi de nivelul decibelilor de la clubul de fite Crystal". Cu mare regret şi nedumerire vreau să vă rog să-i retrageţi bila albă şi să-i acordaţi zece bile negre. De ce ? Pentru că domnia sa nu a făcut nimic din ceea ce a promis, în faţa miilor de telespectatori ai emisiunii TV la care a fost prezent recent, dar şi a mea în particular. Ne-a lăsat să fim "tocaţi" în continuare de zgomotul asurzitor...???!! L-am asteptat, convinşi că se va ţine de cuvânt. Din păcate ne-a demonstrat contrariul. Poate va avea şi dumnealui nevoie de noi, cetăţenii cu drept de vot terorizaţi de clubul respectiv..."

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe